Baskanlik sistemi nede guzelmis.hergun boru gibi zam.maxi enflasyon hic bir yerde yok.ge.. kadar geçir tipi.
Baskanlik sistemi nede guzelmis.hergun boru gibi zam.maxi enflasyon hic bir yerde yok.ge.. kadar geçir tipi.
Bu arada konu peynir olduğu için paylaşıyorum
Migros
25-28 Şubat 2024 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Paketli Peynirlerde 2.si %50 İndirim kampanyası uygulanacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için aynı üründen 2 adet sepete eklenmesi gerekmektedir.
Not: Genelde ürün olması gerekenden pahalı geldiyse gözünüze bir ihtimal kampanya olabilir. Beklemekte fayda var.
Bugun 5M migros a gittim ama elimde ekmek vardi girmedim tekrar odeme alinmasin diye hanim gitti aldi gerekenleri yarin jet e ugrayayim da bakayim alinabilecek fiyata paket peynir varsa cunku migros un fiyatlari daima cilgin olur aksini cok iddaa eden olsa bile
ithal olup TR yapimi peynir ler alirdim yunan FETA filan urfa da mi ne yapiliyordu varsa ondan alim bare
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Hesapta 10 milyon olanla 10k maasla geçinen de ayni fiyattan alıyor diğerine bedava gelmesi normal .
Burak Arzova: TL de kalmak risktir. Mevduat faizleri nakitte kalınacak kadar cazip değil...
Sanırım en iyi nakit aracı DDKKM...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Şu an dolarda aylık ortalama yüzde 3 civarı bir yükseliş tutturulmaya çalışılınıyor.Bunun kümülatifi + alım satım makası + vergisi mevduat stopaj kesintisi derken mevduat ile başabaş.Yada hadi 1 tık mevduat önde. Alınacak bir risk mi.? Bence değil . Unutmayın seçim öncesi de 40 faizler ile bağlayanlar 1 senelik faiz gelirinden fazlasından 1 ayda vazgeçmek durumunda kaldılar.Hala arkalardan dolara yetişmeye çalışıyorlar.Bunlar tam yetişecek duruma geldiğinde dolarda yeniden bir yüzde 20 30 yukarı sert hareket yaptıracaklardır.Amaç zaten değersiz tl.
Yer İmleri