Originally Posted by
virtue
Bankalar DDKKM de eskisi gibi prim vermek istemiyorlar.
DDKKM yi uzatmak istemiyorlar gibi...
Ya da 2-3-4 gibi çok düþük oran veriyorlar ki bu oranlarla baðlayacaðýma Nkolay ýn 4.25 lik USD reposu var.
Ancak Yüzde 60-65 TL faizi de uzun vadede (bir miktar deval de olsa) iyi kazandýracak gibi..
Halk TV yorumcularý dýþýnda daha önce rasyonel politikalara dönülmesi üzerine olumsuz yapanlar dahil tüm yorumcular mevduat faizinin diðer yatýrým araçlarýna göre daha iyi kazandýracaðýný söylüyorlar.
Seçim sonrasý deval olur mu diye ben de çok düþündüm.
Sonta zaten bu deval ekonomiyi yönetenlerin ayaðýna sýkmak olacaðýndan artýk itibarlarýný yitirmiþ olacaklar.
Bu durumda Þimþek in sözüne güvenilmeyeceðinden varlýðýnýn da nedeni kalmaz.
Son 6 ayda DDKKM de yaklaþýk yüzde 10 zarar ettim.
Yani tüm varlýðým yüzde 10 düþmüþ oldu.
Saat 12:00 ye kadar son dakikaya kadar kararsýz kalsam da bugün itibarý ile TL ye döndüm.
Zira 1990 lar örneðindeki gibi FAÝZ ile hiçbir dönem ekonominin bu zor yýllarýnda olduðu kadar bu kadar kolay para kazanýlabilir.
Yüzde 60-65 aralýðýnda 3 ayda bile hesap makinasý alýp kazancý gördüðünüzde dolarda park etmek mantýksýz geldi.
Tamam enflasyon var, bir miktar deval de olabilir. Ancak 1 yýl sonra dolarýn 45-50 olma olasýlýðý çok düþük.
Ancak sizin TL varlýðýnýz arttýkça kredi faizleri nedeniyle bir süredir artmayan ve artamayacak olan gayrimenkul vs. için her ay daha çok birikiminiz oluyor.
Halbuki o ev, araba her ay yerinde sayýyor.
Yanlýþ mýyým.
Yanlýþ yoldasýn.!!!
TL den cacýk olmaz.!!
Dövizde park etmezsen.!!
Birikimini.!!!
TL de paran pul olmaya devammmm
Eder.!!!
BüyükResime bak.!!!
Tarihe not düþelim.!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri