Þimdi alma kararýna göre maliyetler atýyorum 1750 dolara filan mý gelmiþti de aldýn. 1810 da aldýðýna göre %50 kar ile 2500-2600 dolar gibi bir yere gelmesini mi bekleyeceksin vs vs.. (Severim altýn konusunu)
Þimdi alma kararýna göre maliyetler atýyorum 1750 dolara filan mý gelmiþti de aldýn. 1810 da aldýðýna göre %50 kar ile 2500-2600 dolar gibi bir yere gelmesini mi bekleyeceksin vs vs.. (Severim altýn konusunu)
https://www.akbank.com/vadeli-mevduat-hesabi
akbank ýn geçen ay yüzde 40 olan faizi þimdi yüzde 15-16 ya düþmüþ.
artýk para getirmeyin diyor anlaþýlan.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ddkkm yapmayan dolarcilar nerede degerlendiriyor parayi?
(eurobond hariç)
Sizde sosyal medyada sürekli yazýn lütfen beyler , memurlara %10 dan fazla zam yapýlmasýn , emeklilerle arada çok büyük maaþ dengesizlikleri oluþtu yazýk bu insanlara ,ülke bizim hepimiz ayný gemideyiz , karý koca memur maaþý 80 bin lira olmamalý...
Bence kimsenin umrunda olmaz! insan denilen canlý "bencil" dir. kendisini ilgilendirmeyen konuda bana göre asla aksiyon almaz. alsa da bu ancak çýkar amaçlý olabilir buda zaten yine bencilliði ifade eder. yani fayda saðlamak için deðil kendi çýkarý için "yanýnda" olur.zaten böyle olmasa bu kadar eþitsizliðin ayyuka çýktýðý insanlar arasý yaþam kalitesi farký göremeyiz..
zihinsel insan bu farký istiyor, gençlerin oyun oynarken baþka bir insaný öldürmekten keyf aldýðý gibi kötü yaþamlar insanlara "keyf" veriyor. parasý olanlarýn onlarý konuþmasý bile ayrý bir yaþam motivasyonudur yani "onda yok bende var kafasý" ortalama bir insan "eþit" olmayý asla istemez. o yüzden adaletsizlik eþitsizlik var. en iyi insan "eþitsizliðe göz yumandýr" sessiz kalýr .. eþitsizliðin karþýsýnda duran söyledðim gibi çýkar için bunu yapar. (bilen herþeyi biliyor zaten)
Yer Ýmleri