Merhabalar.
Nkolayýn %44'ü ile Denizbank'ýn %51'ini karþýlýklý analiz ettim. Belki ilgilenen, faydalanmak isteyen olur diye burada paylaþýyorum.
Cumartesi Pazar'dan ötürü teorik olarak mümkün olmasa da Nkolay'ý her gün bozup yeniden almaya dayalý bir senaryoda, oran 44'ten devam ettiði müddetçe %51'i anca 138 gün sonra yakalayabiliyor. Yani 139. gün itibariyle Nkolayda biriken parayla yine 44'ten baðlanan her gün Denizbank'ýn %51'ine göre + yazmaya baþlýyor. Haftaiçi hergün bozup alan var mý bilmiyorum, ben mesela haftada 2 kere yapýyordum bu iþlemi.
Buradan kabaca bir fikir edinebilirsiniz.
Nkolay oran yükseltirse tabi tüm denklem deðiþir ancak son 2,5 puan faiz artýþýndan sonra harekete geçmediler, buralarda devam eder düþüncesiyle 91 gün %51 Denizbank tercihi yaptým. 92. gün geldiðinde faizlerin yine buralarda devam etmesini yüksek ihtimal gördüm. Bakalým bekleyip göreceðiz.
Ons altýn ilerlerken buna gümüþ eþlik etmiyor.. Sanki bi düzeltme yapacak ons altýn.. Yýlbaþýndan sonra belki..
Yer Ýmleri