Anketi yenileme zamaný geldi...
https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...once-son-cikis
Ben de ddkkm yi yenilemeyi düþünmeyenlerdenim. Prim yok. Olasý kur-faiz farkýnda faizle baþabaþ noktasý için artýk %5 vergi var.Olur da kur artarsa zaten 3 ay ya da 6 aylýðýna kilitleyip eline ilave bir þey de geçmiyor. En azýndan prim varken risksiz opsiyon+prim oluyordu
Sizib yaptýðýnýz da bir þans olayý. Prim harici tabi dediðim. Prim olmayýnca ve stopaj gelince bana pek uymayacak artýk. En azýndan bir kýsmýný risksiz döviz fonuna bir kýsmýný da eurobond içeren fonlara aktarým bir ortalama yaparým diye düþünüyorum. Ya da tamamen risksiz fona... Tabi son dakika fikir deðiþtirmezsem.
Bu çok büyük kumar, iyi kazanç.
Kabaca, 20 Mart'ta 32,45'ten $41,5k bozup 180 gün sonra (18 Eylül'de) kur da 33,53 olursa $52,0k.
Türkiye gibi bir yerde 1 gün bile uzun vade. Ýki gün önce VIX 65 olduðunda Dünya sallandý.
Çökmüþ bir sistem de iyi bir uyku için "sade" vatandaþýn fiziki dolarý ve fiziki altýný candýr.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer Ýmleri