Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 14/71 ÝlkÝlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 105 - 112 arasý.

Konu: Oltaya Takýlanlar - SON

TL BAZLI DEÐERLENDÝRMELER

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? 60 dk’lýk periyot ve % 2’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Seanslýk periyot ve % 2’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Haftalýk periyot ve % 15’lik bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

USD BAZLI DEÐERLENDÝRMELER

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Günlük periyot ve % 4’lük bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

Hangi senet, hangi periyotta, hangi yüzdelik bant içinde, kaç bardýr hareket ediyor? Haftalýk periyot ve % 10’luk bant süzgeci þu þekilde oluþtu;

“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford

2.  Alýntý Originally Posted by BJK Coccinella Yazýyý Oku
    Evet sanýrým haklýsýnýz, ürün yelpazesinde göremedim. Ama alternatif olarak finnet düþünülebilir...
    Matrisk bilgiye tlf açmýþtým msdowlonder programýný niye sitede göremediðimi üyeliðimi devam ettirmek istiyorum diye sormuþtum onlarda bu artýk bu programý kaldýrdýk dediler. Matrisk gold kullanýcýlarýn msdowlander programý olduðunu ama metastock un son versiyon olmasý gerektiðini söylediler. Bende 9 programý var çok uðraþtým olmadý matrisk'teki arkadaþlarla baðlantý kurduk onlarda yapamadýlar. Verileri nereden bulabiliriz diye arýyoruz.

Alýntý Originally Posted by burhangirgin Yazýyý Oku
    Matrisk bilgiye tlf açmýþtým msdowlonder programýný niye sitede göremediðimi üyeliðimi devam ettirmek istiyorum diye sormuþtum onlarda bu artýk bu programý kaldýrdýk dediler. Matrisk gold kullanýcýlarýn msdowlander programý olduðunu ama metastock un son versiyon olmasý gerektiðini söylediler. Bende 9 programý var çok uðraþtým olmadý matrisk'teki arkadaþlarla baðlantý kurduk onlarda yapamadýlar. Verileri nereden bulabiliriz diye arýyoruz.
    Sorunca öyle derler, ama MS 11 onlarýn datayý açýyor, çalýþýr yani. MS 11 bulun netten.

Þuradan, foreks fx plus da metastock verisi saðlýyor, ister indirme þeklinde, ister real time anlýk data þeklinde...

Herhangi bir paketle sýnýrlý deðil, en düþüðünü de alsanýz, oluyor. Sadece, ilk baþta kapalý geliyor, açtýrmanýz lazým, o da bir lisans þeklinde ama, aslýnda ücretsiz. Destek hattýna sorun, tabi paketi almanýz lazým. Finnet de olabilir, ama onlarda seans verisinin daha altý, misal 5 dk. yok.

https://trader.foreks.com/fx-plus

Söyleminizden anladýðým, 'çok uðraþtým olmadý.', sizde Matriks Gold var, demek ki MS 11 bulmalýsýnýz. Selamlar

Burhan Bey, ben de görüþtüm bana da aynýsýný söylediler. Matriks Gold Veri Terminali ve Anlýk Datayý almak aylýk 500 TL'ye saðlanabiliyor.

Alýntý Originally Posted by Achiles Yazýyý Oku
    Sorunca öyle derler, ama MS 11 onlarýn datayý açýyor, çalýþýr yani. MS 11 bulun netten.

Þuradan, foreks fx plus da metastock verisi saðlýyor, ister indirme þeklinde, ister real time anlýk data þeklinde...

Herhangi bir paketle sýnýrlý deðil, en düþüðünü de alsanýz, oluyor. Sadece, ilk baþta kapalý geliyor, açtýrmanýz lazým, o da bir lisans þeklinde ama, aslýnda ücretsiz. Destek hattýna sorun, tabi paketi almanýz lazým. Finnet de olabilir, ama onlarda seans verisinin daha altý, misal 5 dk. yok.

Söyleminizden anladýðým, 'çok uðraþtým olmadý.', sizde Matriks Gold var, demek ki MS 11 bulmalýsýnýz. Selamlar
    MS 11 Matriksin ürettiði MetaStock datasýný açýyor....

Evet finnet'te 5-60 dk klasör yok dediðiniz gibi...

Foreks'i aradým ama derdimi anlatamadým. Biz sizi arayacaðýz deyip kapattýlar. Onlardan telefon bekliyorum.

Sayýn Achiles, Foreks'in en düþük paket fiyatýný biliyor musunuz? Matriksle fiyat karþýlaþtýrmasý yapmak istiyorum.
    “Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford

Burhan Bey; Siz Matriks Gold Veri Terminalini satýn aldýnýz mý?

Sayýn Achiles her konuda imdadýmýza yetiþiyorsunuz çok teþekkür ederim Eðer MS verisini R/T olarak çok ücret istemezlerse ver bana uyarsa almayý düþüneceðim...

Estaðfurullah, bu konularda biraz tam teþekküllü cevat kelleyimdir sizin anlayacaðýnýz.

Verdiðim linkte fiyat var altta, 459 TL.

Metastock verisi ücretsiz, sadece kapalý geliyor özellik ilk baþta, açtýrmalýsýnýz, þu pakete bu pakete özel deðil.

Çok kaliteli, profesyonel bir þey beklemeyin, böyle de bir hizmetimiz var þeklinde Metastock data aktarýmý.

Ýndirme yapacaksanýz gün sonu, fazla sorun olmuyor da, otomatik veri aktarýmý ve anlýk datada sorunlar var, yani çok kaba bir hizmet, detaylandýrýlmamýþ, muhtemelen fazla da talep olmadýðýndan/kalmadýðýndan.

Bilgisayarý hiç kapatmazsanýz, o zaman sorun yok. Ya da çok düzenli þekilde her seanstan önce açarsanýz, oluyor ama, misal;

Ýþiniz vardý, bilgisayarý geç açtýnýz, programa girdiniz, o saat itibarýyla hangi datalar seçiliyse, küt küt üzerine yazmaya baþlýyor, eksik veriyi de sorgulayayým tamamlýyayým yok. Bi bakýyorsunuz iþte 1 dk., 5 dk., verisinde boþluk oluþmuþ, hadi orasýný tekrar manuel indir, anlýk dataya geç, anlýk dataya geçene kadar yine boþluk oluþuyor, tam keþmekeþ. Akþam tekrar o verileri bi daha indirip üzerine yazacaksýnýz, yoksa data geçmiþinde eksiklikler olur v.s.

Ama, var mý var...yani..

Foreks fx plus, Matrikse çok benzer, expert advisor ve explorer yok, yerine indikator builder var kýsmen bunlarý kapsýyor. En önemli özelliði internet tabanlý ve lite olmasý, yani her bilgisayarda açar, çatýr çatýr çalýþýr, Matriks gibi datayý HDD ye indirip de oradan açmýyor, tradingview gibi, grafiði açýnca, datasýný her açýlýþta internetten çekiyor çok hýzlý, yazýlým dili internet tabanlý v.s.

Sýrf Metastock anlýk verisi için alýnmaz bence. Zaten artýk çoðunlukla tradingview veya aracý kurumun saðladýðý ücretsiz program kullanýlýyor onlar da tradingview ile anlaþmalý içinde gömülü geliyor modül. Metastock bizim için eski bir oyuncak gibi, ara ara esiyor kurup kullanýyorum, ama tradingview yetiyor, tradingview'in grafik modülü eski yazýlýmlara 10 basar, çok esnek.

Ha derinlik takibi, günlük al-sat VÝOP yapýyorsanýz, bir terminal þart tabi TradePad, ChainPad, ya da geliþmiþ koþullu alým satým imkanlarý var. E onu alýnca Metastock verisi olayý da çözülüyor zaten. Selamlar.

Estaðfurullah, bu konularda biraz tam teþekküllü cevat kelleyimdir sizin anlayacaðýnýz.

Verdiðim linkte fiyat var altta, 459 TL.

Metastock verisi ücretsiz, sadece kapalý geliyor özellik ilk baþta, açtýrmalýsýnýz, þu pakete bu pakete özel deðil.

Çok kaliteli, profesyonel bir þey beklemeyin, böyle de bir hizmetimiz var þeklinde Metastock data aktarýmý.

Ýndirme yapacaksanýz gün sonu, fazla sorun olmuyor da, otomatik veri aktarýmý ve anlýk datada sorunlar var, yani çok kaba bir hizmet, detaylandýrýlmamýþ, muhtemelen fazla da talep olmadýðýndan/kalmadýðýndan.

Bilgisayarý hiç kapatmazsanýz, o zaman sorun yok. Ya da çok düzenli þekilde her seanstan önce açarsanýz, oluyor ama, misal;

Ýþiniz vardý, bilgisayarý geç açtýnýz, programa girdiniz, o saat itibarýyla hangi datalar seçiliyse, küt küt üzerine yazmaya baþlýyor, eksik veriyi de sorgulayayým tamamlýyayým yok. Bi bakýyorsunuz iþte 1 dk., 5 dk., verisinde boþluk oluþmuþ, hadi orasýný tekrar manuel indir, anlýk dataya geç, anlýk dataya geçene kadar yine boþluk oluþuyor, tam keþmekeþ. Akþam tekrar o verileri bi daha indirip üzerine yazacaksýnýz, yoksa data geçmiþinde eksiklikler olur v.s.

Ama, var mý var...yani..

Foreks fx plus, Matrikse çok benzer, expert advisor ve explorer yok, yerine indikator builder var kýsmen bunlarý kapsýyor. En önemli özelliði internet tabanlý ve lite olmasý, yani her bilgisayarda açar, çatýr çatýr çalýþýr, Matriks gibi datayý HDD ye indirip de oradan açmýyor, tradingview gibi, grafiði açýnca, datasýný her açýlýþta internetten çekiyor çok hýzlý, yazýlým dili internet tabanlý v.s.

Sýrf Metastock anlýk verisi için alýnmaz bence. Zaten artýk çoðunlukla tradingview veya aracý kurumun saðladýðý ücretsiz program kullanýlýyor onlar da tradingview ile anlaþmalý içinde gömülü geliyor modül. Metastock bizim için eski bir oyuncak gibi, ara ara esiyor kurup kullanýyorum, ama tradingview yetiyor, tradingview'in grafik modülü eski yazýlýmlara 10 basar, çok esnek.

Ha derinlik takibi, günlük al-sat VÝOP yapýyorsanýz, bir terminal þart tabi TradePad, ChainPad, ya da geliþmiþ koþullu alým satým imkanlarý var. E onu alýnca Metastock verisi olayý da çözülüyor zaten. Selamlar.
    Öncelikle ruhu þad olsun Cevat Kelle'yi bir hatýrlayalým

Bugün sabahtan akþama kadar Matriks Gold Veri Terminali ve Forex FX Plus ile çok uzun süre haþýr neþir oldum. Ýkisini de karþýlaþtýrma imkaným oldu. Öncelikle R/T veri saðlama açýsýndan FX Plus'ýn çok dahah hýzlý olduðunu söyleyebilirim. Matriks çok kasýyor. Fiyat olarak ise Matriks 500 TL'ye FX Plus ise 150 TL'ye aylýk ayný iþi görüyor. Benim amacým Teknik Analiz deðil, sadece veri saðlama açýsýndan. Yine MetaStock'ta analizlerime devam etmeyi düþünüyorum. Matriks için MetaStock 11 þart iken FX Plus için böyle bir þart yok.

FX Plus için söylediðiniz gibi Real Time özelliðini açtýrdým. Programda birkaç eksik var ama onu da yazýlýmcý arkadaþlarla görüþeceðim. Mesela 17,35'den sonra veri alamadým. Çok kullanan olmadýðý için ilgilenilmemiþ sanýrým.

Online platformlara soðuk bakýþým devam ettiði için böyle bir yol izlemeyi düþünüyorum. Eðer Foreks FX Plus ile ilgilenen olursa ben de kendi eksikliklerimi tamamladýktan sonra yardýmcý olabilirim. Sizin söylediðiniz olumsuzluklarla ilgili demodan deneme yapacaðým yarýn. Problemler varsa yazýlýmcý ekibe bildireceðiz. Yýlbaþýna kadar izin verdiler, inþallah o zamana kadar olumsuzluklar çözülürse ben oyumu FX Plus'tan yana kullanmayý düþünüyorum.

Sayýn Achiles; verdiðiniz deðerli bilgiler için teþekkür ederim, baþým sýkýþýrsa yine rahatsýz edeceðim.

Herkese hayýrlý akþamlar...

Sayfa 14/71 ÝlkÝlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •