27+5=2 eder, az matematik![]()
27+5=2 eder, az matematik![]()
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Bana göre Türkiye'nin kurtuluşu elektrikli araçlar. Biz 9 ay bol güneş gören bir ülkeyiz eğer gerekli yatırımlar yapılır nükleere verilen destegin yarısı verilse 9 ay bedava elektrik üretilir. Diğer konu batarya konusunda ve şarj istasyonları konusunda ciddi plan ve yatırım yapılmalı.
O marjların ne zaman lehine olacağını bilemeyiz.Epey ilerlerse o zaman anlarız.Zaten bu oran bir nevi faliyet-kar oranıdır.
BEN ORANA BAKARIM.Mesela yakın sektör veya lokomotif 2 hisse arasında kalırsam orana bakarım.Ben bakmasam da PY bakıyor...
tupraşın 2 yıl yerinde saydığını bilirim.Elbette gerekçeleri var.
Önemli olan UZUN YILLAR İTİBARİYLE SİNÜS grafiğine benzer kalıp yakalamak.
Bu mantığın çok ta ekmeğini yedim.
Bu mantık dahilinde KUŞ ve TÜP ile işim olmaz...Ben böyle derim daha da gider..yolu açık olsun.![]()
Oran / karşılaştırma önemli.
Ama elmayla elma olursa ve benzer koşullar olursa.
nerede o tokatlı dayu
'' dayı burdan altın longlanır mı ? '' he lonklanır![]()
1855-60 didik..
delmiş geçmişler (aysun karaytuğ'da burayı işaret etmişti, onun son durum görüşünü dinleyin, bende tv yok )
1830 olmuş aqua
gerekçesinide söyledik... tekrar edelim
72,5 millet altın alıyormuş... lem siz altın biriktireceksiniz
eee
amarika size onu yedirir mi ? aveller
bir yerde bir şey yenecekse, onu AMARİKA yer.. başkası hava alır
buraya yazmaya uğraşırken, scalp leri kaçırıyorum diye seans saatlerinde girmiyorum
GÜMÜŞ... yazdıkya hurdacıya git diye
ona hiç bulaştırma beni.. altın neyse onda teknik işliyor ama gümüş hiç takip etmediğim birşey
NOT: haftalık baktım göz ucu ile... 2020 den bu yana, 4 yıl.. grafik altının tıpa tıp aynısı gibime geldi
uğraşma...
illede uğraşacam diyorsan.. git ALTIN la uğraş, aynı değişen hiçbirşeyleri yok
Yer İmleri