bence acele etme 2029,5 yýlýnda tekrar bakarsýn dönüþ yolculuðunda mý diye .
on yüz bin milyon baloncuk yuttumnasýl rakam o öyle
1980 lerde ki bu kýzdan öðrenmiþler sayý saymayý herhalde ?
https://www.youtube.com/watch?v=ebcj5pyHJuM
bence acele etme 2029,5 yýlýnda tekrar bakarsýn dönüþ yolculuðunda mý diye .
on yüz bin milyon baloncuk yuttumnasýl rakam o öyle
1980 lerde ki bu kýzdan öðrenmiþler sayý saymayý herhalde ?
https://www.youtube.com/watch?v=ebcj5pyHJuM
Bear_Bull
@BearBull26
Teessüf ederim.Siz'' 12x gidecek'' hisseyi söyleyin 2 yýl beklemeyeni eþþekler kovalasýn.
''Harran da üniversite vardý da biz mi okumadýk'' misali 12x söylediniz de biz mi beklemedik![]()
Býrakalým da GLOBAL FAÝZ ARTIÞI-RESESYON fiyatlansýn...Sonra o global dalgayý da arkaya alarak sert ralli yapalým.
Özellikle global büyümeye duyarlý holding hissesi lazým.
VOLTRAN FORMASYONU; GLOBAL+YEREL(BIST100)+ HÝSSELER
Alýrsýn ,ekraný kapatýrsýn..stoplosss yok..3-8 ay arasý hasat vakti.
Maliyetin kaç abicim, akþam seansý göstermez ama ptesiye gösterenbilür, deki nerden uydurdun
Genelde düþüþ trendinde sabah yeþillendirir akþama kýzartýr. Bu bir istatistiki çalýþmadýr tutar tutmaz bilemeyiz
Ama denemeye deðer bakalým gerçekten de üüüle mi
Mesela þuan real time online olarak rakkam 8607 diyelim ve 1 dene lönk cetonu makinaya sallamýþ kabul edelim.
ptesi bunu 50 puan yukardan okutma þansýmýz yüzde 80 benceama siz denemeyin, ütülebilürsünüz.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Padiþah tavlada geziyormus. Bir bakmýþ seyislerden biri en sevdiði atýna fýsýldýyor. Napiyosun ulan sen demiþ. Seyis de konuþmayý öðretiyorum hunkarim diye cevap vermiþ. Sana 6 ay süre bu at konuþmazsa kelleni vurdururum deyip gitmiþ padiþah. Oradakilerden biri seyisin yanýna gelip, ne yaptýn sen bu at nasýl konuþacak diye sormuþ. Seyis de demiþ ki 6 aya ya at ölür, ya padiþah ya da ben.
midye baklava yasaklansýn ! ýslak hamburgerin adý nemli hamburger olarak deðiþsin... milletvekli seçilirsem ilk icraatlarým... desteklerinizi bekliyorum arkadaþlar... tikirtoker ve yuðtüp hesabýma üye olmayý , gönderileri beðenmeyi , unutmayalým arkadaþlar ... vatap topluluk hesabýma katýlmayý , instadan takip etmeyi unutmayalým arkadaþlar... bekle terzi cemal geliyorum ...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kaç haftadan sonra normal bir akþam seansý geçirdik.
Gelecek hafta, iyi bir hafta olur inþallah.
Hayra niyet, hayra kýsmet.
Yer Ýmleri