Bu haftayý güç toplayarak geçirmesi bence daha iyi... kademeleri doldura doldura gitsin... acele iþe þeytan karýþýr...
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Aþaðý yukarý absürt fiyat Hareketleri mal toplamaya devam edildiðini gösteriyor...zaman zaman yukarý sürerek ky'ya havuç gösterip hisseyi taþýyan ky'yý satmaya zorluyorlar...
Tab gýda önemli bir rakibinden kurtulmuþ oldu.
KFC ve Pizza Hut'larýn franchise sözleþmesi feshedildi
Yum! Brands, Türkiyedeki tüm KFC ve Pizza Hut restoranlarýnýn iþletmecisi ile franchise anlaþmasýný feshetti.
Þirketten yapýlan açýklamaya göre fesih, Türkiye'deki 283 KFC ve 254 Pizza Hut þubesini kapsýyor.
https://www.bloomberght.com/kfc-ve-p...edildi-3738747
Dün kýzýma Bi yemek yedireyim dedim çýktýk avm nin yemek katýna KFC kapalý þok þok þok benim kýz KFC hastasý Bi ara günlük yiyordu doktor tavuðu yasakladý artýk ayda bir götürüyorum ama kfc kapalý olunca mcdonalds a mecbur yöneldi oradan Biþeyler yedi diyeceðim o ki bu durum tab a çok yarar diye düþünüyorum
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
evet, þubelerin önünde kuyruklar var, müþteri sorunu pazar sorunu yok. peki niye uçup kaçmýyor ? bu tuhaf hareketler ne ? sanýrým yüksekten halka arz olmuþ. pd/dd 3 e yakýn. fiyatýn dengeye oturmasý lazým. emme basma tulumba hareketler olabilir fiyat oturana kadar.
tabiki yatýrým tavsiyesi deðildir. amatör düþüncelerimdir.
piyasa deðeri 1.1 milyar usd. eder mi ? neyle kýyaslayacaz bunu ?
Yer Ýmleri