Boa ayýsý tahtalarý silkeliyor. 5 dk da 200 milyon satýþ yaptý.
Boa ayýsý tahtalarý silkeliyor. 5 dk da 200 milyon satýþ yaptý.
Heranhaber
@heranhaber
·
14d
TBMM Baþkaný Numan Kurtulmuþ'un talimatýyla, Meclis yerleþkesindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarýnda Ýsrail'e destek veren þirketlerin ürünlerinin satýlmamasý kararlaþtýrýldý.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
ama hisseler geri geri geliyor. Satýþlar karþýlanýyor. Abartmazsa 1 milyar felan çýkmazsa bofa bugunde + kapatýrýz.Dün -600 milyonlara kadar çýkmýþ kapanýþa doðru -200 milyonlara inmiþti. Þu anda -300 milyon satýþta.
Fidan'la görüþen Blinken Gazzelilerin tahliyesinde anlaþtýklarýný belirtti!
Arap ülkelerinin kabul etmediði Gazzeliler, ümmet ambalajýyla Türkiye'ye yerleþtirilecek!
Gazze'ye asker gönderme hamaseti yapanlar, Gazzelileri Türkiye'ye getirecek!
Bu filmi Suriye'de gördük!!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Tüm Dünyada kamuoyu baskýsý artýyor ABD de kongreyi basan hareket ABD yi protesto tarafýnda vaziyet almýþ eylem yapýyor adamlar .. ABD ,Ýsraile söz geçiremiyorda olabilir ,kayýkçý kavgasýyla Ýsraile BÝraz daha zaman tanýyor da hamasý Ezme adýna .. Blýnken bana göre olayý soðutma turlarýndan yakýnda Ýsrailin vites düþürme ihtimali var düþük yoðunluklu moda geçebilirler Ateþkes uzak ihtimal belki olamazda denemez
göstergeler o yönde
CDS de 300 e doðru rota da
Selim Somçað
@selimsomcag
Folgen
ABD-Ýsrail'in Türk askerini Gazze'de Barýþ Gücü adýyla Ýsrail'in bekçisi yapma planýný "Erdoðan Ýsrail'i cezalandýracak tek lider" sloganýyla pazarlamaya çalýþan bir propagandist. Videolarýný seyredip Ortadoðu konusunda zýr cahil olduðunu görebilirsiniz.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Aldýk sattýk ekonomiye can kattýk ama para kazanmadan hacim yaptýk. Bugün ki pide parasýný kahveye gideyim belki orada beleþe gelir. Beleþ pide yiyemez birde kahve de hesabý ödersem yarýn çok sinirli olurum ona göre.
Yer Ýmleri