Bunu duyan halkbank boþ durur mu yapýþtýracaktir yine tahsisliyi
Bedava para bas matbaadan al elinden vatandaþýn ortaklýk payýný.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu duyan halkbank boþ durur mu yapýþtýracaktir yine tahsisliyi
Bedava para bas matbaadan al elinden vatandaþýn ortaklýk payýný.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þahitin doaþ neredeyse para basmýþ.
Yarin ne olur? 7900 gorulur derim. Bu geri donus oraya kadar gidebilir.
Altýn cuma günleri genelde yüksek olurmuþ.
Alacaksanýz Perþembe gündüz veya Çarþamba alýn diyorlar
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Enflasyon düþükken vergi vs çok önemli deðil ama enflasyon yüksek olunca bankalarýn ödediði vergi reel anlamda bankalarý zayýflatýyor.
Vergi %25 oldu ama %20 den hesaplasak dahi önemli bir tutar olabilir. 2 sene üst üste ödemekte zorlanabilirler.
Enflasyon kadar kazansalar diye bir hesaplama yaptým.
Mevdut bankalarýnýn yasal özkaynaðý sermaye artýrýmlarýna ve rekor karlara raðmen sene baþý 76 milyar dolardan 71.5 milyar dolara inmiþ.
https://www.bddk.org.tr/BultenHaftalik/
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ýþ yatýrým yurtdýþý komisyonlarý 1 usd a düþürdü diye bildirim gelince bir deneme yapayým dedim.
Sistemi tanýmaya çalýþýyorum. Rasgele bir hisse aldým grafiðine bakarak. Bilançosu bugün iyi gelmiþ.
%7 yukardaSevdim bu iþi
![]()
Vergisidir odur budur hiç bilgim yok. Beni içeri çekmek için önden yemliyor herhalde
Bu konularda videodur bu forumdur güncel bilgi alabileceðim yer tavsiyesi olan var mý?
Yer Ýmleri