Evet o film güzel.
Her filmde bir mesaj oluyor, kitap gibi deðil bir sürü insan, yatýrýmcý, oyuncu bakýyor iþ yapabilecek ise veya ideolojik vs mesaj verecek ise film çekiliyor.
Ýzleyen açýsýndan ise herkese hitap eden film az oluyor. Ýlgi alaný, eðitimi, sosyolojisi vs birbirine yakýn insanlar ayný filmleri beðeniyor veya beðenmiyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ben bofa nýn bugün spotta aldýðý malýn bir kýsmýnýn satýþta olan Ak yatýrým ýn karþý ayaðý olduðunu düþünüyorum..Bofa bu malýn tamamýný vermeyip br kýsmýný bence takasa gönderecektir.
Ýþ yatýrým ýn kýsa poz kapatmasý bence güzel. Spotta da zaten alýcý..
Ama genel pasta teb-iþ açýsýndan bakýnca piyasa yönsüz gibi görünüyor. Diðer kýsýmlarý bile eskisi gibi belirgin deðil..
Piyasa yapýcý ya testere devam edecek yada kýracaðý yönü güzel saklýyor....
Güzellik merkezi açalým,ortak olacaklara duyurulur,
Ferrari ye binecek kic bizde yokmu yaw,surunup duruyoz.
Kasaya dayi
Maliye Ayhan
Kqrsilama alper
Masaj ayasofya
Terapi emlak
Tiktok reklam þahit, kayýp bu aralar
Þoför ben,
Ilave eklenebilir..
Artýk büyük sermaye düþünsün![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
kim bilir kaçýncý arayýþým bu benden kaçan mutluluðumu / nerede belli deðil / kaybettim her bulduðumu, kader bana dost deðil /
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
herifler ayýn 15'ine 3 tane halka arz koymuþ.
hee alüminyum hee. hepsi çoð ðomik. gülmekten öldüm.
hele kara para iþleri çoð daha gomik.
Yer Ýmleri