Originally Posted by EMLAK başkan dolarıcıların içinde .. terim fonu yani.. en namuslusu bu kadınmış.. hukuk varsa ülkede başta fatih terim .. tefecilik suçundan yargınlanmalı. okudukça fatih terimin çoğu şeyi tezgahladığını görüyorum. bizzat elden değil ama kendi parası ile aracılardan. kadını dövüp dövüp kat be kat üstünde alanlar var parasını .. dolar topiğindekiler fenasi terim fonu diyolar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 dolar topiğindekiler fenasi terim fonu diyolar çok güzel uymuş...
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Originally Posted by ALPER Hep yukarı hep yukarı ciziyon dayu. Accuk da aşağı doğru çiz bakem Kimse istemiyor enteresan memedabi bankalar paranın altında kalacak dedi,kusura bakma dayu banga satamam, suyuniçinde petkim verelim saa
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK son 4 5 gün baya çizdiler beni .. sende çiz.. Ne tarafa denk geldi çizik
Originally Posted by ALPER Hep yukarı hep yukarı ciziyon dayu. Accuk da aşağı doğru çiz bakem Pot pot atıyor nasıl çizecek. Bozkurt reis öyle bişi yapsın dakikasında arsa parasını hupletirler
Originally Posted by selloo gevsemiyor guclu durdugundan portfoyu 319 dan gırtlak bimledim.. ee simdi tarihi zirvenin dibinden malı kitlediler mi bize
Originally Posted by Ayasofya 2005 Pot pot atıyor nasıl çizecek. Bozkurt reis öyle bişi yapsın dakikasında arsa parasını hupletirler Sen reisi bilmen. Adamın süper güçleri var. Bozkurtman, tahtalara fısıldayan adam
Originally Posted by ALPER Sen reisi bilmen. Adamın süper güçleri var. Bozkurtman, tahtalara fısıldayan adam Bu bilmez beni alper, ben herkesin göynü olsun isterim. Ciz diyen olmadığı için işbankı cizmedim ama yarın cizecem
Forum Rules
Yer İmleri