Reis sen bu konuda tecrübelisin bu þemsiye nasýl çýkýyor
Mesela Corona da thy ye de tahsisli yaparlar mý diye çok düþündüm ayný sekilde Tüpraþ a da dusundum dedim sevildigim çayýrlara gene mi geri döneceðim hevesim kaçtý yoksa þuan dayý bende harun bey gibi olmasada at koþturuyor olurdum 1 2 tane.
Niye cinki sevildigim çayýra donmek ve ayný seyleri yaparak farklý sonuç beklemek gibi söylemler beynimizi sevmiþ birde ekþi rezerv uzmanlarý var.
Neyse dayý iþimize bakalým
Bu kazýk mimkin deðil çýkmaz,geniþ montanlý bir operasyon yedik konu komþu tüm mahalleli olarak suyuniçinde kaldýk dayu
Þu son üç yýllýk süreçte parasý olmayýp kredi çekip çifter çifter ev araba yat kat alanlar ihya oldu, herifler direk milyonluk ev araba sahibi oldu.þu pandemi sürecinde evi arabasý yatý katý olmuyanlar için ev araba artýk hayal oldu
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
OYAK çimento halka arz oluyor hissede haber gelir gelmez çakmaya baþladýlar
Tamam dayý olan oldu
Þimdi 2024 de biz nasýl kazanabiliriz ? Ne yapalým fon kuralim, gruba girelim veya ne bilim fikir alalým birilerine dahil olalým. Bizde kazanalým.
Evet görüldüðü üzere dayý kazanmanýn formül neyse bizde dahil olalým 100 kat kazanan arkadaþlar varmýþ bixede yardýmcý olsunlar yarýsýný verelim. Portföy 6 haneli 100 kat kazansak minimum 50 milyon kar payi veririm.
Yer Ýmleri