01/12/2023 Cuma günü risk primi yükselmiþ,
Türkiye CDS 5 Yýllýk USD Türkiye CDS 5 Yýllýk USD
334,97 +6,65 (+2,03%)
01/12/2023 Cuma günü risk primi yükselmiþ,
Türkiye CDS 5 Yýllýk USD Türkiye CDS 5 Yýllýk USD
334,97 +6,65 (+2,03%)
Özelden thy yorumuma laf yetiþtiren bak koçum takip ediceksen yorumlarýmý hergün ne yazdýðýmý baþtan sona takip et , çýkýp kitabýn okumadýðýnýz bölümlerinden bana sallamayýn , beni takip etmeyede mecbur deðilsiniz hem eleþtirip hem neden yazdýklarýmý takip edersiniz , içinizden bazýlarý buradada yazanlar var onlarýn içinde kendilerini çok zeki sanýyorlar etliye sütlüye dokunmayan topik sakinleri gibi gözüküp gerek özelden gerek burada arada laf çakmalarý yapýyorlar sonra ben bunlara onlar gibi ortaya deðil direk yazdýðýmdan sinkaflý cümleler kurmak zorunda kalýyorum ,
Adam bizi red listesine koyduðunu söylüyor bakýyorsun normal yorumunda benimle ilgili yorum yapýyor alýntýlamadan sonra burada sabah akþam boþ yorumlamalar yapýyor 2-3 ekürüsüylered lenen kiþinin yazdýklarýný görmezsin bu iþleri býrakýn .
yukarda alýntýladýðým yorum ayýn 27 sinde yazýlmýþ nereden döndü 251 kabul etsenizde etmesenizde benim oyunumun aðýrlýðý teknik dir ha içini katalizörle süslerim o ayrý ama bana laf yetiþtirmeyi býrakýn kendi cebinize girene bakýn .
kolay gelsin
son çeyrek bilançolar iyi izlenmeli þimþeðin sözünü daha önceden hesaplayanlar badem gözlüler hem kredili hem spotta kar alan yapanlar olduðunu düþünüyorum , yabancý tarafýnda gözükende gerçekse iskontolu mal almaya gelen daha önce bunu burada belirttim yerli satarken yabancý iskontolu mal almaya gelecek demiþtim.Ha bu seneryom yanlýþsa cep to cep dönüyor takaslarda fonlardan çýkýþlar mevcut karþý ayakta yabancý , bazý kurumlardada tahta deðiþimleri var þimþeðin söyledikleri ile alakalý daha defansif tahtalara geçiþler .
faiz kararý günü sattýlar... ertesi gün ÞÝMÞEK'i konuþturdular
perþembe günü sattýlar... gecesinde GÖRÜNÜM spekülasyonu yaptýlar
xu030.... 900.000
xu100...835.000
x30yvade... 913.000
f_xu0301223... 940.000
geçebileceklerine gözü kesen buyursun longlasýn... (spot30 900.000 endekste, vadelide 940.000 e bile ulaþýlamýyor )
NOT: aylýk grafikte çýkan rakamlardýr
Yer Ýmleri