Originally Posted by
iletisim
Kwon3 üstad hoþgeldin. Yoktun epey. Yorumlarýndan mahrum kaldýk epey süre. Gerçi yapýcý deðil de alaycý/ kýrýcý eleþtiri yapanlar nedeniyle belki uzaklaþtýrdý. Ama bil ki oyki geldin, hoþgeldin.

Originally Posted by
iletisim
Ekos 70 TL'ye sence gönder mi ? Kwon üstad.
Teþekkürler dostum , onlarý kale almýyoruz zaten ,, zamanla çok güzel fýyatlar bekliyorum þahsen ekostan , þirket arzdan gelen paranýn yüzde seksen doksanýný yatýrýma yonlendýrecegýný beyan etmýþtý , bunlar gerçekleþirse güzel günler gorebýlýrz ,, kýsmette nevarsa o olur , býzým iþimiz þirkete ve beklentýlere odaklanmak , hýkayeyý unutmamak !!! Fýyat ne olur býlemeyýz ama güzel bir hýkaye var burda hýkaye varsa bende varým !!!
Tahtada bugün a1 den kurtulduk neredeyse arzdan bugüne ky ye fýrsat vermeyen kurumdu aldýklarýnýda güzel bir karla sattý ,, bundan sonra esas oyuncular tahtada yerýný almaya baþlayacaktýr !!!
Ben olumlu taraftayým ama malum her koyun kendi bacaðýndan asýlýr. Dikkatlý olmakta fayda var !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri