Sahibinden Fişekhane YEDİMAVİ de 3,5+1 Amerikan Mutfak , Ankastre Ürünler , 3,5 Oda , 1 Ana Banyo Wc , 1 Ebeveyn Banyo , Salon , ve Diğer 3 Odadan Balkona Çıkma İmkanı , Yerden Isıtmalı , Akıllı Ev , 7/24 Güvenlik ve Kamera İle İzleme Mevcut. Site İçerisinde: Açık Yüzme Havuzu , Basketbol Sahası , Futbol için Halı Saha , Çocuk Oyun parkı , Spor Salonu , Sauna Buhar Odası , Daireye Ait 2 Araçlık Açık Kapalı Otopark , Deniz Manzaralı , Ulaşım Olarak Toplu Taşıma İçin Çok Yakın , Marmaray Ulaşımı Çok Rahat Bir Dairedir. Brüt: 189 M2 / Net: 139 M2 dir. Fiyatı: 42.000.000TL
https://www.facebook.com/photo?fbid=...56110861998972
Savas Kaya
Özür dileyerek söylüyorum 42 milyon a daire alacağım marmaraya yakın demişsiniz Ferrariye yakın olsa neyse 😊
Leo Leo
Projenin Bulunduğu Alanın Durumunu Paylaştım! 😎 Tabi sizin Alacağınızı Düşünmek Aklıma Gelmedi Çok Pardon Ya!
Savas Kaya
Leo Leo rica ediyorum çok teşekkür ediyorum Türkiye şartlarına göre çok uçuk bir fiyat olduğu için Ferrari misalini verdim yoksa marmarayı kullanmayı seviyorum durumum çok iyi olmasına rağmen şükür Allaha😊 çok daha yüksek fiyatlara tabiki yerler var bu fiyatı olan dairenin ilk defa marmaraya yakın mesafe diye denk geldiği için bana
Leo Leo
Emin Olabilirsiniz Çok Daha Uçuk Fiyatlar Mevcut Türkiye Şartlarında Ve Standartlarında! Ataköy Konaklarının bir ilan fiyatlarına bakıp Araştırın İsterseniz. 80.000.000 TL ye 3+1 daire Alıyorsunuz! Size Konum Olarak Marmaray Varoş Gelebilir Ama ne Yazıkki Günümüzün Şartlarında Marmaray Floryadan , Yeşilyurttan , Yeşilköyden ve Suadiye , Erenköyden De Geçiyor Ne Yazıkki Projelerde Bu Bir Ulaşım Kolaylığı Olarak Belirttiliyor.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri