Fazla hareket edecek yeri kalmadý ya 49 u saðlam kýracak ya 42 lere inecek onun altýnda 32 ler var bunu yapacaðýný sanmam çok fazla yeni yatýrýmcý çeker
SM-G780G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Birde kötü bilanço getirseymiþ vay halimize
Bendeki de ne þans... Endeks uçar , demirçelik uçar verdiðimiz hisse uçar ,bakýr uçar sarky ucar ama aldýðýmýz megmt 49 görüp ele verir. Pessss... Patrona da sansimza da.. neyse 42 de kirarsa 38 den maliyet dusururuz anlýk 43.2. ytd
Ýþ iliþkisi açýkladýðý halde nerdeyse eksi kapatacaktý. bu nasýl iþ anlayan beri gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Slmlar,
Çokk uzun zamandýr foruma girmemiþtim halen devam ettiðini görünce sevindim açýkçasý, gerçekten kaliteli bir paylaþým adresi idi halen öyle devam ediyor mu bilmiyorum. Çünkü borsa artýk çakallar sofrasýna döndü sosyal medyanýn gücü ile her yerde algý yapýlmaya baþlandý.
Hisseye dönersem. Tamamen saðlam bir algý oyunu var bence bu kadar olumlu haber ile buralarda sürünmesi ya da daha da geri gelmesinin olasý olduðunu düþünmüyorum. Hisseyi baskýlayýp mal topluyorlar. Þahsen bugün ataðýnýn gelmesinin gerektiðini düþünüyorum. Biraz önceki düþüþte son düþüþtü diye yorumluyorum. Umarým doðru çýkar herkese bol kazançlar.
Fikrim deðiþti, þu anda daha aþaðýya çekebilme ihtimalleri var gibi duruyor. YTD
https://www.trthaber.com/haber/ekono...ve-857672.html
Son aylarda tüm anlattýklarým özet olarak yeni çýkan bu haberde anlatýlýyor...bakýr fiyatlarý rekor seviyeye geldi...devamý da bekleniyor..
Yer Ýmleri