Nazar deðmesin bol tavanlar olmasa da ivme yukarý artýk haydi bre borucuklari dose ve gittiði yere kadar 25- 28 çok iyi olur
Nazar deðmesin bol tavanlar olmasa da ivme yukarý artýk haydi bre borucuklari dose ve gittiði yere kadar 25- 28 çok iyi olur
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Tarihi zirve 32.43 olan hisse 12.51 lerde.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ziyaret Notu- Kuzey Boru (Tacirler Yatýrým )
Kuzey Boru (KBORU), 13 Haziran 2025 tarihinde Aksaray'daki
üretim tesisinde analistlere yönelik bir toplantý düzenledi.
Tacirler Yatýrým olarak katýldýðýmýz bu toplantýdan öne çýkan
temel noktalar aþaðýda paylaþýlmýþtýr.
° Þirket Profili ve Genel Bakýþ
Kuzey Boru A.Þ., altyapý ve üstyapý projelerine yönelik
geniþ plastik ve kompozit boru portföyüyle faaliyet gösteren,
yenilikçi ve güçlü bir üretim firmasýdýr. Dünya genelinde plastik
boru sektörü, enerji, inþaat, su yönetimi ve petrokimya gibi kritik
alanlarda artan yatýrýmlarla büyüme gösterirken, Kuzey boru bu
trendleri doðru þekilde analiz ederek yatýrýmlarýný planlamaktadýr.
Kuzey Boru, Türkiye'nin önde gelen plastik ve kompozit
boru üreticileri arasýnda yer almakta olup, yüksek üretim
kapasitesi, geniþ ürün portföyü ve güçlü ihracat aðýyla sektörde
ayrýþmaktadýr. 2000'li yýllarýn baþýnda Debim Bilgisayar adýyla
kurulan yapý, 2002 sonrasý yeniden konumlandýrýlarak Aksaray
OSB'de boru üretimi faaliyetlerine baþlamýþ, 2005'te ilk üretimini
gerçekleþtirmiþtir. Bugün itibarýyla þirket, toplam 200.000 m² tesis
alanýnda dört üretim tesisi, iki akredite test laboratuvarý ve bir ArGe merkeziyle faaliyet göstermekte; 223.000 ton yýllýk üretim
kapasitesine ulaþmýþ durumdadýr.
Þirket faaliyetlerini sipariþ yoðunluðundan ötürü kârlýlýk
öncelikli bir anlayýþla sürdürmektedir. Þirket yönetimi, alýnan
iþlerde maliyet ve kârlýlýk kriterlerini titizlikle gözetmekte;
kapasite planlamasýný da bu doðrultuda þekillendirmektedir.
Artan talep karþýsýnda reddedilmek zorunda kalýnan sipariþlerin
hacminin, kabul edilen iþlerle benzer boyutlara ulaþmasý, yapýlan
yatýrýmlarý bir tercih deðil, operasyonel bir zorunluluk haline
getirmiþtir. Bu durum, yatýrým kararlarýnýn piyasa ihtiyacýna dayalý
ve stratejik bir perspektifle þekillendiðini göstermektedir.
Kurumsal yönetim tarafýnda, þirket halka arz süreciyle
birlikte baðýmsýz yönetim kurulu üyeleri atamýþ ve yönetimde
kadýn temsil oranýný artýrarak çeþitlilik ve eþit temsiliyet
konusunda katký saðlamýþtýr. Þirketin kurucularý kuruluþundan bu
yana yönetim kalitesine ve stratejik kararlýlýða öncülük
etmiþlerdir. Kurum, finansal ihtiyaçtan ziyade uzun vadeli
büyümeyi sürdürülebilir ve þeffaf bir yönetiþim anlayýþýyla
gerçekleþtirmek üzere kurumsallaþma adýmlarýný
önceliklendirmiþtir
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
bügün acayip þeyler oldu ortada lotu yok denecek kadar olmayan belkide hiç yok info geldi 2m lota yakýn lot aldý bofa satýþtaydý baktý info lot topluyor satýþtan alýþa döndü 1.5m küsür lot topladý hayýrdýr kardeþ ne oluyor böyle 300k 600 k lot almöak varken bügün ortalýðý nedne karýþtýrdýnýz??? aslýnda kulaðýma çalýnan güzel þeyler var ama onun için yarýný bekleyeceðim bakalým yarýn ne olacak ....... gerçi bügün tavan kapatmak istemediler isteselerdi sabahtan yaparlardý ama her zamanki gibi çýkýp çýkýp geriye boþaltýp ky býktýrmak aynende öyle yaptýlar13,33 ka yarýn dar gelip tavan kapatöadýlar sonra kapanýþa doðru ky býktýrmak için hatta 12,75 kadar geri çektiler sonra 12,87 de kapattýlar ..dediðim gibi yarýndan önemli bir gün toplayýcý olursa bilinki güzel haber doðrulanacaktýr......
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
"[QUOTE=Pejo;6918308]Ýhracatýn ciro'daki payý bir önceki çeyrekte %24 iken bu çeyrekte %64'e ulaþmýþ durumda. Total olarak ciro da bir önceki çeyreðe göre %10'luk artýþ var. Demek ki iç pazardaki daralmayý sadece bir çeyrek sonrasýnda bile ihracat ile karþýlayabilmiþ. Bence çok baþarýlý. Daha Malatya fabrikasý'nýn ciroya katkýsý yok bile ki daha bugün okuduðum haber de Malatya fabrikasýnýn ihracata %60 oranýnda katký yapacaðý düþünülüyordu. Benim kboru'dan baþka hissem yok. 12280 lotla beklemeye,imkan olursa eklemeye devam."
Çok rasyonel,mantýklý bir yatýrým.
amdunku yazýmda dediðim gibi bugun benim için çok önemliydi dün info tek baþýna götürdü bofa bile satýþtan alýcýya döndu hemde 1,5 m lot ile bügün önemi büyüktü info yine alýmlar yaptý neden alým yapýyor bilemiyoruz hiç elinde hissesi olmayan info 2 günde 3,5v 4 m lot sahibi oldu ama bügün bofa 1,7m lot satmýþ oldu 13,56 ya kadar çýkýp yine 13,20 lerde tgakýldýðýný görünce bir týk uzerinden kademeli þekilde sattým . infonun derdi ne toplayarak bofanýn derdi ne dünkünü alýp satmak ile eger dün tavan kapatsaydý bügün en azýndan 13,50 ve 14 arasý bir seyirde kapanýrdý ..bereket versin maliyetim çok düþüktü 11,32...kapanýþý gördükten sonra bir nebze iyi satmýþým dedim hee bilemeyiz iyimi kötümü olsun hisse baþýna 3 günde 2 tl kar az pasra deðil çarpanla..dünde takip ettiklerim vardý hisse olarak onlarda beni caydýrdý aslýnda 2 adet hisseye gömdüm çýktýðým hissenin parasýyla.. yok kýsa orta vade fiyatým 18,75 gösteriyordu.... ama artýk biliyorsunuz saysanýz 20 yi geçmez artýk hisse alayým dewamlý lot arttýrayýmda 2 yýl 3 yýl biraz geçti gibi o gunler en fazla 5 15 günlük gidiþata göre ..baksanýza doaþ bile 229 dan 18 tl temettü verdi halen toparlayamadý kendýný þuan 170 tl alýnýrmý alýnýr ucuz ama eskýden insanlar toparlardý doaþ gibi firmalarý günümüz deðiþti galiba ..ama yakýn takiptewyým çünkü iþleri iyi ...bol bol þube açýlýþlarý görececiz gibi geliyor (orta vadede minumun 7,50 ile maxsimun40,80 gözüküyyor arastýrmalarýmda ) bu hesap bana özgüdür kimseyi baglamaz))))))
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
bugün hissedeki ky nasýl dökülür dersini sað olsun infodan ögrenen öðrendi.... infoyu sinema gibi seyrettim ve 12,63 ten aldým yine ve info bugun 750k lot sattý ve üzerine 945k lot aldý onu gören bofa 87k satýþtan sonra 150 k lot aldý..hýmmm sanki türk yapýmý korku filmi izliyoruz.info hayýrdýr nereden cýktýn niye çýktýn yoktun 2 günden beri yelkenlerin yönünü deðiþtiriyorsun duyumun ne haberin ne sakladýðýn ne yoksa yeni bir subemi yoksa büyük bir iþ anlaþmasýmý yoksa farklý ortaklýkmý?????? bekliyoruz.... iyi bir haber olduðu kesin...... böyle havada 2 günde 4m lot nedemek.............................
Yer Ýmleri