Tebrikler arkadaþlar yýlýn þampiyonlarýný ve günün kazananlarýný içtenlilke kutluyorum.Yeni yýlýn vatana millete hayýrlý bir yýl olmasýný daha refah bir Türkiye için daha güvenilir bir Türkiye için barýþ ve huzur diliyorum.
Tebrikler arkadaþlar yýlýn þampiyonlarýný ve günün kazananlarýný içtenlilke kutluyorum.Yeni yýlýn vatana millete hayýrlý bir yýl olmasýný daha refah bir Türkiye için daha güvenilir bir Türkiye için barýþ ve huzur diliyorum.
Sen paraya hakim olursan istediðin yere gidersin, para sana hakim olursa o seni istediði yere götürür.
Teþekkür ve tebrik ederim ortaklar.
Acýsýyla tatlýsýyla bir atýþ maratonunu geride býraktýk. Emeði geçenlere teþekkür ederiz.
Cümleten iyi yýllarrr, saðlýk ve afiyetle.![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Günün ve haftanýn þampiyonlarýný kutlarým .Alkýþlar olsun.Herkese iyi akþamlar dilerim.
2024 yýlýnýn þampiyonlarýný kutlarým.Alkýþlar olsun.
...................................
Baþlýðýmýzýn tüm müdavimlerinin ve tüm forumdaþlarýmýzýn yeni yýlýný kutlarým.
2025 yýlýnýn sizler için her yönüyle iyi geçmesini dilerim.
Bir müddet özel mesajlaþma hariç foruma yazmayý düþünmüyorum.
Her þey gönlünüzce olsun.
Sn 3520 dostumuzu da sn Egeduk baþkaným ile Sn adestim dostumuz da bir kez daha kutlarým.
Saygýlarýmla
Size de bizlere ayýrdýðýnýz vakit ve emekleriniz çok teþekkür ederim sn BJK Coccinella dostum.
Saygýlar
Son düzenleme : pisyedili01; 31-12-2024 saat: 18:55.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yýlýn, Ayýn ,haftanýn, günün þampiyonlarýný tebrik ederim...alkýþlar [emoji122][emoji122][emoji122]
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
þampiyonlarý kutlarým... tebrikler![]()
Bunlar da baþlýða hatýra olsun...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri