Vee Þimdi Sýký Durun.
2023 yýlýnýn þampiyon listesi geliyooor!![]()
Vee Þimdi Sýký Durun.
2023 yýlýnýn þampiyon listesi geliyooor!![]()
2023 listesi hazýr ama, dile kolay koskoca 2023 yýlý listesi..
son kontrollarý da yapalým.!)
2023 yýlý ve Aralýk ayý sýralamasýnda kürsüye çýkanlarý tebrik ederim.![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Baþda sn adestim dostum ve Sn Egeduk baþkaným olmak üzere herbir tahminde bulunan arkadaþlarýmýzý tebrik ederim.
Seans öncesi o güne ait seans hakkýnda görüþlerini tek bir rakama sýðdýrmaya çalýþan tüm "Kapanýþmetreci" arkadaþlarýma alkýþlar olsun.
Tüm arkadaþlarýmýzýn yeni yýlýný da þimdiden içtenlikle kutlarým.Saðlýklý,huzurlu ve mutlu bir yýl dilerim.
Her ay aylýk tabloyu hazýrlayan sn anti panik baþkanýma ve her hafta haftalýk tablolarý hazýrlayan sn Egeduk baþkanýma çok teþekkür ederim.
Saygýlar
Son düzenleme : pisyedili01; 30-12-2023 saat: 23:59.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Müthiþ bir yýlý geride býraktýk.
Listede yer alan tüm þampiyonlarý kutlarým.
Bu nezih baþlýðý açan , aylýk ve yýllýk listeleri hazýrlayan sn antipanik baþkanýma, günlük þampiyonlarý gecikmeden ilan eden, yaný sýra haftalýk aylýk ve yýllýk listeleri yakinen takip eden ve olasý hesaplama hatalarýný düzelten sn pisyedili01’e baþta olmak üzere katký saðlayan tüm dostlara teþekkür ederim.
Her alanda kaliteyi özlediðimiz bir dönemde, nezih ve kaliteli insanlarýn olduðu bu ortamda bulunmaktan çok mutluyum.
Hiç hatýrlamýyorum ki burada bir tartýþma, kavga küfür yaþanmýþ olsun.
Herkesin yeni yýlýný kutlar, saðlýk, huzur, bereket dolu bir yýl dilerim.
Saygýlarýmla,
2023 yýlý sýralamada yer alan þampiyonlarý kutlarým..[emoji122][emoji122][emoji122] Baþlýða emeði geçenlere teþekkür ederim..
Yeni yýlýn, hepimiz için verimli ve baþarýlý geçmesini temenni ederim. Mutlu yýllar...
SM-M346B2 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri