Originally Posted by
talkandwalk
Müthiþ bilgiler. Rica ederim üstadým. Ayrýca teþekkür ederim.
Forumda bulunma sebebim borsaya gönülvermiþ deðerli insanlarla sohbet etmek.Eðlenmek,gülmek.
Bu iþ zaten yeterince stresli olduðu için insanýn modunu düþürücü baþlýklardan uzak durmayý tercih ediyorum.
Hiç Tanýmadýðým insanlarýn alým satým kararlarýný etkileyebilecek yazýlar yazmamaya da gayret gösteriyorum.
Ama olurda örneklendirme yapmam gerekirse bir konuda 1988-2000 arasý gibi eski maziden örnek veriyorum.
Zaten en aktif olduðum yýllarda o yýllar.Ama o zamanlar böyle forum ortamlarý yokdu.Denizciler kahvesinde seans sonrasý çay içilirdi sohbet edilirdi.
Sohbetin en koyu yerinde arkadaþýn biri gelir "kapanýþ"larý aldým der fotokopiciye gider çoðaltýr satardýk,takaslara meraklý arkadaþlar iþlem defterlerinin kitap haline getirilmiþ halini incelemek için kütüphaneye gider(kahvenin üstüydü ) ilgilendiði hisselerin iþlemlerini teker teker yazardýk.(ben takaslarla hiç ilgilenmedim arkadaþa yardýmcý olurdum)
Güzel günlerdi.
not:Sadece sohbet çok döndüðü için viop ve Ereðli baþlýðýný tercih ediyorum.Orada yazsamda araya kaynayýp gidiyor.Tercihimde kaynamasý yönünde.
Mesaj sayýmýn yüksek olmasý sadece kapanýþmetrede siz deðerli arkadaþlarýmýn tahminlerini derleyip düzenlediðim içindir.( tahminen 2/3 ü en az)
saygýlar.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri