8.931 ve üstü
8.569 ile 8.930 arasý
8.131 ile 8.568 arasý
7.769 ile 8.130 arasý
7.331 ile 7.768 arasý
7.330 ve altý
Originally Posted by nikrece Endeks tahmin puaný sütunun altýna =ORTALAMA(Bx:By) formülünü eklemek mümkün müdür?Uðurböceði emaktar arkadaþ? O günkü tahminlerin ortalamasý mý?
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
06.12.2024 CUMA BÝST 100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VII 0101.............: 10.001,01 *Bozkurt : 9.869, 31 BJK Coccinella : 9.866,41
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Originally Posted by BJK Coccinella O günkü tahminlerin ortalamasý mý? Aynen standart sapmayý görürdük.
Originally Posted by nikrece Aynen standart sapmayý görürdük. Birazdan bir deneme yapalým tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazým excelde...
Originally Posted by BJK Coccinella Birazdan bir deneme yapalým tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazým excelde... günlük katýlýmcý sayýsý deðiþtiði için altta yapmak biraz zor gibi ama üstte hemen baþlýklarýn altýnda bir hücrede olabilir diyr düþünüyorum
Originally Posted by nikrece Aynen standart sapmayý görürdük. Originally Posted by BJK Coccinella Birazdan bir deneme yapalým tamam derseniz olur. Bunun için ek sekme açmam lazým excelde... Bu þekilde olur mu?
Originally Posted by memcek günlük katýlýmcý sayýsý deðiþtiði için altta yapmak biraz zor gibi ama üstte hemen baþlýklarýn altýnda bir hücrede olabilir diyr düþünüyorum Tabloda hücre açacak yer kalmadý ben ek bir sayfa açarak tek tek hesaplattýrabilirim ancak...
Originally Posted by BJK Coccinella Bu þekilde olur mu? Olur derseniz bana günde toplam 2 dk'ya malolur sýkýntý yok yani... Açýlýþ tablosunda görünür akþam kapanýþta da görünsün derseniz onu da yaparým ayný þekilde...
Forum Rules
Yer Ýmleri