Sayýn talkandwalk yýl sonunda þampiyonluk listesinde ilan edilecek, veriler bende var...
Not : 92 puaný var doðrudur![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Play of mof yokmu yaww..13gün sonra mangal yarýmmý kalacak þimdi😎üstadlar bir maruzatým var aþaðý yukarý 13,14 yýl oldu hissenette lakin bu itibar puaný ne iþe yarar,kimdir necidir anlamýyor siz türkler neden veriyor bunu🤗bir hususta bana itibar puaný kim veriyorsa tanýdýk olsun olmasýn hemen yapýþtýrýyorum verene,lakin bu itibar puanýný hep ayný kiþiye vermeyin baþkasýna verin diyor sistem,bana veripte benden bekleyen varsa vay gundiye bak bize dönüþ yapmýyor diye sövmeyin bu neþe pýnarýnýza😎
pisyedili01 adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz....
EGEDUK adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.
Puanda veremiyoruz ...![]()
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Hepiniz gönüllerin þampiyonusunuz.
Bu baþlýk kapanýrsa yazýk olacak diyorum baþka birþey de demiyorum.
carkos adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.
Sn antipanik baþkaným demiþti yanlýþ hatýrlamýyorsam.En az 40 kiþilik bir tur atmak gerekiyormuþ tekrar itibar puaný vermek için.
Kapnýþmeterede nerdeyse 20-25 kiþi varýz.
Reelde yüzyüze görüþtüðüm 14-15 kiþi oldu.Bir kýsmý býraktý býrakmasa daha hýzlý dönerdim itibar puaný verenlere
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri