Mantýðýný anladým, excel dosyasýný E-Tablo olarak aç dedim. Söylediðiniz gibi tamamýný açtý. Satýr ve sütun deðerlerini bozdu. Köprüler, baðlantýlar, formüller ve makrolar kayboldu. Köprüler, baðlantýlar, formüller tekrar yazýlabilir, kurulabilir. Ama makroyu içe aktarabilecek bir iþlev bulamadým. Makro da belki tekrar kaydedilebilir. Kullandýðým tabloda ayný sayfanýn tablonun görünen kýsmý dýþýndaki hücrelerden ve baþka sekmelerden veri almaktayým. Yarýþmacý sayýsýnýn artmasý durumunda ve hafta ve ay kapanýþlarýndan sonra veritabanýný tekrar tekrar düzenlemekteyim. Bunu normal excel dosyasý ile yapmak çok kolay ama E-Tablo'ya dökmek imkansýz deðil ama benim için çok zor. Her þeyi göze aldýðýmý düþünsek bile;
Size sadece bir soru sormak istiyorum. Bunun çözümü varsa uðraþalým ama yoksa E-Tablo kullanmak benim için pratik olmayacak...
18/12/2024 ÇAHARÞEMBE U100 KAPANIÞ : 9,915.76
1.miz Sayýn çýtak : 9,917.15
2.miz Sayýn EGEDUK : 9,935.98
3.müz Sayýn BJK Coccinella : 9,941.19
Bravo, þampiyonlarý tebrik ederiz.
Tüm katýlýmcýlara teþekkür ederiz.
Her gün tablodan önce yazdýðýmýz sýralamayý gösteren bu metni oluþturmak için EXCEL'den WORD'e (yardým ile) SQL kullanarak veri çekmekteyim. E-Tablodan bu veriyi Word'e taþýmanýn bir yolu var mý?

Yer Ýmleri