Emlak vergisi 2.taksidi ödemeyi unutmayýn
SON 5 GÜN...
Emlak vergisi 2.taksidi ödemeyi unutmayýn
SON 5 GÜN...
Ýyi çalýþmalar Mehmettk71,emlak06 ve diðer forum dostlarý þehitali 2185 parselde m2 si 200 liradan 250 m2 yer buldum. Normalinde m2 si ne kadar kaç lira civarýnda olmalýdýr. Bir arkadasým ayný parselden m2 sini 160 tan almýþ. Beným alacagým fýyat pahalýmý sizce? m2 sini kaçtan bulursam almalýyým? Ayrýca parselýn 2185'in içinde 2186 parsel var 169 m2 oda trafo merkezý sanýrým nitelik olarak plon yeri yazýyor bunun 2185 nolu parsele eksisi olurmu? Birde yanýnda eský taþ ocaðý var bununda eksisi olurmu? 2185 nolu parsel plan çalýþmalarýna giriyormu? Son býr soru daha bir kaç yýl içinde minumum getýrýsý ne olur cevaplarsanýz memnun olurum. tþkler
SLM MEHMETTK71 (MEHMET BEY) VE EMLAK06 (TOLGA BEY) þehitali 2185 parselde m2 si 200 liradan 250 m2 yer buldum. Normalinde m2 si ne kadar kaç lira civarýnda olmalýdýr. Bir arkadasým ayný parselden m2 sini 160 tan almýþ. Beným alacagým fýyat pahalýmý sizce? m2 sini kaçtan bulursam almalýyým? Ayrýca parselýn 2185'in içinde 2186 parsel var 169 m2 oda trafo merkezý sanýrým nitelik olarak plon yeri yazýyor bunun 2185 nolu parsele eksisi olurmu? Birde yanýnda eský taþ ocaðý var bununda eksisi olurmu? 2185 nolu parsel plan çalýþmalarýna giriyormu? Son býr soru daha bir kaç yýl içinde minumum getýrýsý ne olur cevaplarsanýz memnun olurum. tþkler
Sayýn madok arkadaþýnýz 160 a almýþ ise siz neden acele ediyor sunuz ?
Zaten piyasa durrrgun , sezon kýþ !
Ancak son karar sizin tabiki
Slm fzcan tavsiyeniz için tþkler þehitali 2185 parsel ve civarý hakkýnda biiginizi varmý ? Varsa paylaþýrmýsýnýz ?Ben buranýn alýþ fiyatý hakkýnda bilgim yok emlak sitelerindeki fiyatlarýn gerçeklýk payý olup olmadýðýný bilmiyorum 160 tan m2 sini alan arkadaþým sanada yardýmcý olurum dedý. Peki m2 sini kaça kadar almalýyým beným buradan orta veya kýsa vadede de beklentým için sizin görüþünüz nedir tþkler.
Sayýn madok,2185 parsel eski dodurga arazisinin baðlar mevkidir.Ankara-Ýzmir otoban planýna girmektedir.Buranýn piyasasýný maalesef çok kötü duruma getirdiler..Ýnternet üzerinden girilen ilanlar burada sürekli fiyat arttýrmaya çalýþýyorlar..Metrekare fiyatý 190-200 tl bandýnda rakamlar isteniyor,bu rakamlar hayal..kimler bu paralardan alým satým yapýyor anlam veremiyorum gerçekten..Þu anda þu piyasada iþlem görecek fiyat 170-180 tl civarýdýr.Bu fiyatlardan da istediðiniz kadar emin olun yer çýkar..160 tl den alým yapan arkadaþýnýz uygun fiyatlý alým yapmýþ..Plon ve taþ ocaklarýnýn zararý olacaðýný düþünmüyorum..Getiri açýsýndan ise iki sene önce 140-150 tl bandýnda iþlem görüyordu.2 senede metre fiyatýnda 20-25 tl bandýnda artýþ görüldü.Artýþý bu orana bakarak hesaplayabilirsiniz.Ýyi günler dilerim..
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn emlako6
Bahsettiðiniz sehitali baglar civarýnýn Ýki sene önce 150 lerken 20 TL civarý artmasý enteresan olmuþ ! Yani bir nevi fiyatlar þiþmiþ ki gitmemiþ yukarý ayný ivme ile !
Bide size bir sorum var . Konut satýþlarýnda durgunluk çok fazla piyasa iyi deðil fena falan duyumlarý çok alýyoruz...
Benim merak ettiðim konutta ki durgunluk arsa fiyatlarýný nasýl etkiler ?
Yer Ýmleri