Sn analist
Sn mehmet71 ve emlak06 nin bilgi ve tecrübe leri fazladýr ! Onlarýn cevabý daha mantýklý dir...
Sn analist
Sn mehmet71 ve emlak06 nin bilgi ve tecrübe leri fazladýr ! Onlarýn cevabý daha mantýklý dir...
Teþekkür ederim hocam bölgeyi bilen arkadaþlar bilgilendirme yaparsa sevinirim...
https://www.ankara.bel.tr/files/9614..._plan_ilan.pdf
Arkadaþlar Ankara büyükþehir belediyesi 2038 çevre düzen palný yayýnlanmýþ.Benim sincan da bulunan Tarla vasfýndaki arazim sanayi ve depolama bölgesi olarak iþaretlenmiþ daha imar geçmedi...Ýmar geçince sanayi ve depolama bölgesi mi olacak yani anlamadým.Birde bu durum iyi mi kötü mü ? Çiçektepeye ve Yenipeçeneke yakýn zaten tarla konut imarý verilir diyorduk ama planda sanayi ve depolama bölgesi olarak gözükmesi kafamý karýþtýrdý....
sehýtalý son ýmar durumu hakkýnda býlgýsý olan varmýdýr
arkadaslar merhaba.2038 cevre planýnda arsamýn oldugu yeri nasýl bulabýlýyorum.cevre ve sehýrcýlýk bakanlýgýnda plan henuz gozukmuyor
hocam arsanýz nerede ? çevre planýnda ben arsamý buldum ama bu net imar planý deðil....Arkadaþýmýn arsasý da sanayi ve depolama yeri olarak gösteriliyor ama þuan oradan 5000 lik konut imarý geçti....benim tarlamýn hemen alt tarafýndan geçiyor konut imarý iþin tuhafý bu çevre planýnda sanayi ve depolama bölgesi görünmesi muhtemelen bizim tarlalarda konuta açýlacak bu bir möngörü planý sanýrým....
Yer Ýmleri