Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir hayattýr. Trending Now On Bing
maymunlar bile torpille iþ yapmýyo aq..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir hayattýr. Trending Now On Bing
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Ülkede 3 bakanlýk vardý.Ekonomi-maliye-hazine...
Bunlarýn her biri göz önünde performansý ölçülen bakanlýklardý.Kararname ile 3 ü 1 oldu ve damat atandý.
Bunlarý taþýyacak adamýn gerçekten çok donanýmlý olmasý lazým.Turizm-tarým bakanlýðý derken: atýl bakanlýktýr.
Baþarýlý olsan da olmasan da gündemde olmazsýn.
Ben þahsen bakan olmak istesem bu 2 sini seçerdim..YATIÞÞÞÞÞ
Bana kalsa etik olarak hiçbir akrabanýn bakan-üst düzey vs. olmamasý lazýmdýr.Burada atama var...
Ama BELEDÝYE SEÇÝMLERÝ bunun kadar deðildir..HALKI ikna etmen lazým..Hak ediyorsa seçilirsin.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post6670409
Eðer gerçekse ..gerçekten çok üzüldüm ..
Ben bu forumun teee ilk açýldýðýnda 98 de ..rahmetli Yaþar Erdinç in borsacýlar kahvesinden doðup ..buralara geldiðini gören ender insanlardan biriyim .. ilk 5 üyesinden biriyim ..Sistemli olmayý ilk ondan öðrendim ..
Umarým yanlýþ haber olsun![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri