"Ýstim arkadan gelsin" Reyis emekliye % 50 verecekte bunun için yasa çýkmasý lazýmmýþ.
Arkadaþlar þakamýsýnýz yoksa Ýsveçte falan mý yaþadýðýnýzý zannediyorsunuz, eðer Reyis isterse verin % 50'yi emekliye der, yasa masa arkadan gelir.
"Ýstim arkadan gelsin" Reyis emekliye % 50 verecekte bunun için yasa çýkmasý lazýmmýþ.
Arkadaþlar þakamýsýnýz yoksa Ýsveçte falan mý yaþadýðýnýzý zannediyorsunuz, eðer Reyis isterse verin % 50'yi emekliye der, yasa masa arkadan gelir.
Son düzenleme : reha kaya; 04-01-2024 saat: 13:13.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
enf oranlarý nerde dogru gercek oranlarý herkes biliyor.protesto kimse etmiyor nedense....
Ben bildim bileli bu daly.raklýkta gazeteciler ýsrarcýdýr ulan damadýn birinci olduðu yerde Rahmi Koç 3. öylemi veya Güler, Ali Sabancýlar, Murat Ülker, Kel Ferit nerede, bu gayrimenkul v.s. iradý vergisidir yani kira gelir beyan edersin bu vergiyi ödersin.
Diðeri ise kurumlar vergisidir burada þahýslar görünmez þirketlerin adý vardýr, gelelim damada Tüpraþ, Otosan, Oyak, Eczacýbaþý sayýn sayabildiðiniz kadar, burada damadýn ilk 100. arasýnda yer bulmasý için milyar dolar ciro yapmasý lâzým.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Allah rahmet eylesin. Mekaný cennet olsun. Çok güzel bir site ile herkese önemli bilgiler kazandýrmýþ oldu.
Allah rahmet eylesin
https://www.instagram.com/reel/C1PJg...I4YzE2YTYwMA==
bunu gordukten sonra derdim var demeyin abi![]()
Yer Ýmleri