Þu an devlet açýktan kiracýyý destekliyor bütün þartlar doðru da olsa mahkeme uzatma süreleri zaten yetip artýyor, yargýçlara bir þekilde göz kýrpýlmýþ sen de aga bu iþleti bilmez gibi inat ediyorsun adam diyor ki evi ben bulamam sen ben tama deyince ye kadar adamý evinde misafir et olmadý döversen döversen adam da korkmaz bana gelirse ben de seni.... diyor.
Benim aguvadýn bir baþka müvekkili nin bahçeþehir de bir villasý varmýþ , kiracýyý ikna etmiþler anladýðýn gibi, kiracý buna raðmen, adamý aldýrmýþ emniyete , evden çýkmýþn ama evin içini de çýkmadan harabeye çevirmiþ gel þimdi ..... aðýr cezalýk olma
bir videoya denk geldim adam mauritanyada kara borsada 100 dolar bozduruyor. önce 30 dolar komisyon almak istiyor pazarlýkla 5 dolara kadar düþürüyor. sonra 5 dolar verdik ama saðlýk olsun diyor. düþündüm de kuyumcularýmýzýn çoðu fatura kesmiyor vergi kaçýrýyor üstüne %6-8 komisyon alýyorlar.![]()
![]()
her yerden demettü kazandýrýr mý?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Yaw zaten adamlar iþyeri kiralarýna yüzde 55 yaptýlar yasal olarak olan konutlara oldu anasýný satayým bu saçmalýðý kimse anayasa mahkemesine götürmedi zaten Bahçeli anayasa mahkemesini hayiiinnn falan filan ilan etti yani bir siyasetçi hangi ülkede yüksek mahkemeye cart curt edebilir bu nasýl bir tarz dýr. Ama iþte oluyor.
Yani Deli Dumrula rahmet okutuyorlar....
Yer Ýmleri