Ben Cumhurbaşkanı olsam. Kaldıracağım kafadan şey var. Bir imamlık iki muhtarlık köyler hariç, üç makam şoförlüğü
Ben Cumhurbaşkanı olsam. Kaldıracağım kafadan şey var. Bir imamlık iki muhtarlık köyler hariç, üç makam şoförlüğü
Bence akpliler intihar etti. Bir gün mutlaka akp iktidarı kaybeder. Kaybettiğinde aym vs çoğunluk akp nin atadığı kişiler olacak. Sonra davalar olacak Osman Kavala Barış Atay gibi akp liler de haksızlığa uğrayacak belki bunlar AYM ye gidecek aym yi de o gün kimse takmayacak.
Benim en çok merak ettiğim, bu kira sınırlaması % 3+1 yok % 25 olayının müteahit beton mafyasını etkilermi, sağlamca batanlar olurmu?
Kastelli ve bankerler gibi, Yimpaş, İhlas dolandırıcılığı veya 2001 krizinde batan bankalarda parası olanlar gibi, şöyle güzel bir şenliğe ihtiyacı var Türkiyenin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bugün niye bu durumdayız sebep sonuç ilişkisi içinde baktığımda. Birincisi akp 20 yıllık iktidar. 20 sene kadrolaşan emmi dayı ile devletin içini iyicene boşalttı çalışma olarak. İkinci müsteşar yok. Bu akıl da çok önemliydi. Yarın iktidar değişikliği olduğunda bunlar ayıklanmadan yine sistem yürümez. Bu kadroyu bir şekilde tamamen dezenfekte etmek lazım çok uzun sürer bu.
Benim babam eski gardiyan. Eskiden düğme koptu mu insanların hayatı cezaevinde kararırdi. Şimdi adamı vuruyor ölmedi diye tahliye ediyor. Denek ki tabanca suç aleti değil. Konya'ya iki ceza evi yapsan sorun yine çözülmez. Cezalar caydırıcı değil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri