Yabancýlara konut karþýlýðýnda vatandaþlýktan veriliyor da bu þartlarda yabancýlar için de pahalý bizim ülke.
300 Gaymeyi geçen herþey ama herþey kredi kartý, EFT, havale ile ödenecek dersiniz, herkesin ama herkesin harcadýðý paraya bakarsýnýz 1-2 yýl sonra ahalinin osuruðunu kesersiniz.
Muslukçu Amed abi Doblomu almýþ, Amed abi senin 11.500 gayme emekli maaþýn var, bu Doblo ise 1 milyon bu ne iþ dersin, hanýmýn takýsý anamýn bakýsý der ama takip devam eder, oðlaný everirken yaptýðý masrafta ümüðünü s.kersiniz.
Biraz karýþýk oldu ama, yaþam boyu harcama takibi diyelim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Çözemediðim tek þey ise, Fas, Tunus, Cezayir, Libya, Mýsýr, Ürdün, Lübnan, Suriye, Irak, Ýran bizi kýskanmýyorda, Almanya, Belçika, Fransa, ingiltere, Avusturya, Ýtalya, Norveç, Ýsveç v.s. bizi neden kýskanýyor?
Çözen varsa, buraya yazsýn bunu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Walla ben Kýbrýs’a yerleþtim. Bir yýl buralara bakacaðým oldu oldu olmadý geri dönerim. Burda sistem bir acayip, lýk lýk ve araba ucuz, geri herþey pahalý. Ha birde Misafirin geldimi götürürsün bir otele (anladýnýz siz) 300 lirayla ye iç naparsan yap. Üstüne bir þeyler al. Ama kaptýrmayacaksýn kendini yoksa manaya gülüm nanay
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ.
Burada masaüstü sürümüne geçiþ yapýldýðýmda yani full site sonra mobil görünüme geçiþ nasýl en kolay oluyor bilen yazarsa iyi olur artýk opera kullanýyorum chrome kendi baþýna iþler yapýyor arka planda herkesinde bilgisi olsun ne b.. K yediði belli deðil tükettiði veri günde 1 gb imiþ sittir edince krom adisini tüketim 0.2 gb oldu Neyse mobil görünüm nasýl hemen geçilir.
Yer Ýmleri