Reha baþkaným suç sende. Herkes seni tanýyor. Burada cuk doktoruna gittim demeyecen. Hadi gittin ilaçlarýn resmini koymayacan. Aslýnda sen haklýsýn. Ýlacýn onlarca etkisi var. Ama bizim arkadaþlar iðneyle muziplik arýyor. O ilacýn yan etkilerini vs her þeyi muziplik olarak seni sevdikleri için didik didik ediyorlar. Aslýnda saðlýk ile dalga geçilmez ben engeliyim. Bana engelli deðince sorun olmuyor ama sakat diyince aðýr itham gibi oluyor benim için. Ama ben de alýþtým önce kendimle dalga geçmeyi seviyorum. Niyet güzel olduktan sonra her þeyi paylaþýrým.
Altinla borçlanmasi hazinenin dogru bir seymi!
Altin yukseliyor.tam batiralim bari diyorlar [emoji39]
Konuyu hedefi Reha baþkan dan kendime çevirecem. Bende prostatit var geçmiyor tedavisi imkansýz. Bende kendimce bir þeyler alternatif denemeler yapýyorum. Kekik yaðý alternatif bir antibiyotik. Dedim bunu makattan vereyim. Hindistan Cevizli bir karýþýmlý kekik yaðlý fitil hazýrladým Malatya'nýn verdim. Sabaha kadar orasý ateþ gibi yandý. Ha iyi de geldi. Daha sonralarý zeytinyaðý ile birlikte 5-8 damla kekik yaðý vermeye baþladým. Verdiðimde kesin ateþ gibi yanýyor sabaha kadar uyutmuyor. Ama faydasý oluyor. Her gün üst üste versem çok faydasý olacak ta benim g.t iptal olur o zaman diye yapamýyorum. Neyle mi veriyorum lavman enjektörü ile haným veriyor.
Yer Ýmleri