Mart ayýnda kredi çekip yabancý para alayým diyorum belki borsa altýn ecnebi parasý takla atar harçlýk çýkar. Poh var gibi 300 bin gayme kart limitini 25 bine indirdim. Bu inmesine iner de o limite bir daha çýkmaz sanýrým
Mart ayýnda kredi çekip yabancý para alayým diyorum belki borsa altýn ecnebi parasý takla atar harçlýk çýkar. Poh var gibi 300 bin gayme kart limitini 25 bine indirdim. Bu inmesine iner de o limite bir daha çýkmaz sanýrým
Tam da seçim öncesi Kaan motoru uçmaya baþlamýþ hayret. Bu tür icatlar buluþlar hep seçim öncesi oluyor seçimden sonra rafa kalkýyor
Seçime yetiþsin diye 17 MÝLYAR DOLAR FAZLA VEREREK uzay bileti aldýranlar 5-10 tane yorumcuya yüzlerce milyar dolarý ülkenin çýkarlarý için onlarý neþelendirecek küçük hediyeler vermiþ olamazlar mý?
Benzer þekilde hýzlý tren hatlarý gibi daha tam bitip testleri yapýlmadan seçime yetiþsin diye iþgüzarlýk yapýp kazalara neden olunmamýþ mýydý, ben mi yanlýþ hatýrlýyorum?
Ýstanbul havaalaný inþaatýnda toplam kaç iþçi ölmüþtür? bilen var mý? Eþdeðer olan geliþmiþ bir ülke inþaatlarýndaki kaza ölüm oranlarý ile karþýlaþtýrmalý bir veri var mý?
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...2%80%9D%20dedi.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri