Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 913/924 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Abi saygısızlık olmasın...
    "Yaşın kaç?" bilmiyorum ama...
    "Kıbrıs Barış Harekatı vb. nedenlerle yenilen ambargolardan dolayı, oluşan temel ihtiyaç maddesi kuyruklarından söz eden dayıları" hatırlıyor musun?

Grafikle göstereyim:

Soldan sağa:
    1-80'li yıllar,
    2-Çiller Krizi,
    3-Asya ve Türkiye Krizi,
    4-Anayasa Kitapçığı ile özdeşleşen 2001-2002 krizi.(Yeşil renkli)
    5-En sağdaki 2022 enflasyonu... Netekim "haşa kriz yok" biliyorsun.

Daha n'apsın bu gençler, senin haleti ruhiyeni anlamak için? Adamlar 2001 sonrası en büyük enflasyonu deneyimlemiş zaten.
    Ki geçmişteki hiç bir birikim, korunma aracı da bir işe yaramıyor...

Şaka gibisiniz yeminle.:

Yoo saygısızlık olmaz yaş 18 gün sonra 53 olacak. Krizler devalüasyonlar başka. Ben hayatı yaşarken çaktırmadan bireylere girenden bahsediyorum. Reha bey beni anladı.

2.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    IMF bekleyenler daha çok bekler. Döviz öyle bir yere gelecek ki bugüne kadar yediği dayağı hak ettirecekler. Konut ve oto işi bitti, bitecek. Konut fiyatları Geriye gitmez ama eskisi gibi kazanç kapısı da olmaz. Hatta bu krizin göçmenleri bile tersine göç etmesini başlatması bekleniyor.

Bizim müteahhit ( ismailağa dan ) son 10 gündür çimento, boya , alçı gibi malzemeler stokluyor. 4 tır malzeme getirtti arsaya yığdı.
    Ayhan başkanıma sordum IMF gelir mi diye. IMF gelmez Şimşek ona rahmet okutur demişti. Şimdi velev ki IMF geldi o kadar makam aracı var hiç kullanılmayan muhtarlık sektörü var. Kamu israfı var bunlara bir şey demeyecek IMF alın kuzum istediğiniz kadar para çatır çatır yiyin diyecek. Çok beklersin. IMF geldiğinde siyasi davalar bile biter. Daha doğrusu RTE nin idam fermanı olur. Yeni kurulacak partiler mevcut partiler sakız gibi çiğner bunu. 2028 de baraj altında kalır akp. Çoğu morcuklar ölmüş olur çünkü.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkanıma sordum IMF gelir mi diye. IMF gelmez Şimşek ona rahmet okutur demişti. Şimdi velev ki IMF geldi o kadar makam aracı var hiç kullanılmayan muhtarlık sektörü var. Kamu israfı var bunlara bir şey demeyecek IMF alın kuzum istediğiniz kadar para çatır çatır yiyin diyecek. Çok beklersin. IMF geldiğinde siyasi davalar bile biter. Daha doğrusu RTE nin idam fermanı olur. Yeni kurulacak partiler mevcut partiler sakız gibi çiğner bunu. 2028 de baraj altında kalır akp. Çoğu morcuklar ölmüş olur çünkü.
    İmf ilk dilim parayı sorgusuz sualsiz veriyor benim bildiğim. 50 milyar dolar verdi diyelim. 12.5 milyarı kaparız sonrasında önümüze bakarız EYT de çıkmaz dendi verildi. O yüzden hiç bir şey belli olmaz …

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    İmf ilk dilim parayı sorgusuz sualsiz veriyor benim bildiğim. 50 milyar dolar verdi diyelim. 12.5 milyarı kaparız sonrasında önümüze bakarız EYT de çıkmaz dendi verildi. O yüzden hiç bir şey belli olmaz …

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim hatırladığım, IMF kredi vermeden önce adamın g. boza pişiriyorlardı, defalarca görüşmer kesildi haberler okumuştum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim hatırladığım, IMF kredi vermeden önce adamın g. boza pişiriyorlardı, defalarca görüşmer kesildi haberler okumuştum.
    .öt dediniz de;
    Şöyle bir cümleye denk geldim bir yerde.

En sadık dostunuz dötünüzdür. Ne yaparsanız yapın hep arkanızdadır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    IMF gelirse ne isteyeceği zaten bellidir.

Mısır a ne yaptırdıysa onu yaptıracaktır.

Önce güzelce bir DEVALÜASYON.

Sonra gerçek enflasyon üstünde FAİZ.

Asgari ücret ve memur maaşlarında kısıntı veya vergi.

Doğalgaz, elektrik ve doğalgaz da min. AB fiyatları...

Bir çok kamu projesine tırpan.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Benim standart günlük ritüelim. Buralara bakmak hava durumuna bakmak çamaşır makinesi alıncaya kadar onun fiyatına bakmak, akülü arabamin akü fiyatlarına haberler vs bakmak. Benim aküm iki ay oldu hala yok. İthalatçı ( Denizlili firma muhtemelen akp li) firmada gözükmüyor. Bu şunun işareti kur atağı bekliyorlar ya da ithalata izin yok.

100 birim ihracat için .!!
    80 birim ithalata göbekten mahkum olan ekonomi.!!
    Katma değer üretemez.!!
    Katma değer üretemeyen ekonomi batmaya mahkumdur.!!
    Sürekli yüksek faizle dış borç arayışının bedelini.!!
    Ödeyerek ülke kalkınmaz.!!
    Enflasyon ve
    Döviz sürekli artar.!!
    Kısır döngü sürekli.!!
    Devam eder.!!!
    Ülkenin geleceği.!!

Gelecek zifir gibi karanlıktır.!!
    Zaten.!!!
    Ülke teknik olarak iflas etmiş.!!
    Durumdadır.!!!
    Çomarlar hala olayın iç yüzünü.!!
    Anlamış değiller.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 913/924 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •