Benim anlamadigim konu:TR deki emeklinin uc kati maas aldigini soyleyenler, neden paylasimlarinin tamamina yakinini TR deki emeklilere iliskin haberlere ayirir?
Kirmizi koltuk, TSSB ?
'Cocuklugundan gectim, sen ne yasadin abi ?"
Benim anlamadigim konu:TR deki emeklinin uc kati maas aldigini soyleyenler, neden paylasimlarinin tamamina yakinini TR deki emeklilere iliskin haberlere ayirir?
Kirmizi koltuk, TSSB ?
'Cocuklugundan gectim, sen ne yasadin abi ?"
Fakat bu çok tehlikeli sularda yüzmek demek, Reyisin öleceðine bile inanan
yokken, YSK, yargýtay, danýþtay ve bilumum mahkemeler, valiler, kayyumlar
kimseyi takmadan nasýl olsa arkamýzda Reyis var deye, kanun nizam tanýmýyorlar.
Reyis gidince 3 senelik mapusluðu var dense, bunlar çil yavrusu gibi daðýlýr.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Topikte genel anlamda pek çok konunun tartisilmasinin sakincasini ise anliyamadim.sahsen cahili olduðum pek çok konuda bur dan altin deðerinde bilgiler öðrendim.topigin bu kadar çok takip edeni olmasýnýn bir nedeni de bence bu
DOLAR da;
Ziraat Katýmda þu an makas yüzde 19.
Alternatif ve TEB de yüzde 11 makas
Ýþbankasý, Ziraat ve ING de yüzde 7 makas var.
Hafta sonu için normal midir?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Hadi oradan , bana çatmaya fýrsat arýyorsun neden çünkü boþ propaganda yapan birisin sadece laf ebeliði ile üste çýkmaya çalýþýyorsun.
Þimdi fýrsat gördün hesapta Türk Milletini savunuyorsun, daha Türk Milleti nasýl yazýlýr bilmiyorsun, muhtemelen Kanadalý da olmuþsundur, buraya da gelemezsin zaten.
Neyse maaþýn yüksek de olsa bence seviyen düþük ayrýca manipülasyon yapmaya çalýþman da klasik Cehape yi aþaðý çeken bir tandansýn sahibi olduðunun kanýtý.
Yönetime þikayet edip kaç olmazsa sana arka çýkacak birini ara.
Emanetin devri, enkaz devretmek deðildir di mi?
Yer Ýmleri