Yýllýk Kariyeri Kirayý Ödemeye Yetmediði Ýçin Anne Evine Geri Taþýnan Ezgi Saycý(30), Eskisi Kadar Ezik Hissetmiyor: ''Koca Merkez Bankasý Baþkaný bile...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=417451
Yýllýk Kariyeri Kirayý Ödemeye Yetmediði Ýçin Anne Evine Geri Taþýnan Ezgi Saycý(30), Eskisi Kadar Ezik Hissetmiyor: ''Koca Merkez Bankasý Baþkaný bile...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=417451
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Göç Ýdaresi Baþkanlýðý'ndan Türkiye'ye Yerleþmek Ýsteyen Yabancýlara Önemli Hatýrlatma: ''Uyuþturucu kaçakçýsý olmayanlar da baþvurabilir...''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=417431
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne kadar uyuþturucu trafiði var acaba Türkiye'de? Mafya babalarý, Baronlar, Çeteler. Hiç bitmiyor. Soylu zamanýnda ülke resmen kevgire dönmüþ denilebilir yakalanan rakamlara göre.
Emniyet Genel Müdürlüðü koordinesinde; 2 si kýrmýzý bülten, 1 i Difüzyon Mesajý (Acil Yakalama Mesajý) ile aranan 3 organize suç örgütü lideri Antalya ve Ýstanbul da düzenlenen Kafes-21 operasyonlarýyla yakalandýlar. Kýrmýzý Bülten ile aranan Homas Josef Konrad ýn, temþin ettiði uyuþturucu maddelerini Avrupa ülkelerine sevk ettiði, Danýel Alexander Muller in ise; Almanya da 1 ton kokainin ele geçirilmesi operasyonun firari þüphelisi olduðu öðrenildi.
https://www.sabah.com.tr/yasam/son-d...rasyon-6750453
Batý hiperenflasyonla aynen bizim gibi seve tanýþacak. Biz zaten yalama olduk. Biraz da onlar düþünsün.
Yemen den geçemeyen gemilerin maliyeti 2 - 3 kat fazla olacak. Bir de korsanlar kaçýracak falan çoðunu. Batýnýn hesabý moka saracak. Yemen iþi bozdu.
Vessel attacked in Red Sea off Yemen coast, US blames Houthis
https://www.reuters.com/world/middle...ha-2023-12-18/
Avrupada % 30 hiperenflasyon olursa bizde de % 300 olur, siz de oturur kýna yakarsýnýz.
3-5 Yemenli daltaraða karþý konvoy sistemi oluþturulur, bu gemilere bir kaç savaþ gemisi refakat eder, Husilerde oturur gemiler geçerken götlerini avuçlarlar.
Bu yapýlmamýþ bir þey deðil, 2. Dünya savaþýnda Alman U-Botlarýný bu þekilde engellediler, saldýranda okyanusun dibini boyladý.
Son düzenleme : reha kaya; 19-12-2023 saat: 13:31.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri