-

Originally Posted by
turali
Malum şahısın kendi maaşı da düşmüş meğer.

(İmamoğlu'nun açıklmalarından...)
İmamoğlu, Cumhurbaşkanı maaşı üzerinde hesap yaparak şöyle devam etti:
-
74 bin 500 lira 2019’da Cumhurbaşkanlığı maaşı vardı ve o günkü kurlarla 13 bin 500 dolar yapıyordu. Ve bugün de yine yanılmıyorsam o maaş 183 bin lira civarında bir maaşa çıktı ama ne yazık ki 6 bin dolara inmiş değeri. Bence bu hesaplara bakınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili bütçe hesaplarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili matematiğin faydasıyla süreci daha iyi okuyabilirler ve daha da iyi görebilirler.
Bazen şunu da düşünmeden edemiyorum. Yani 5 yıllık iktidarında kendisine bile faydası olmayanın insanlarımıza nasıl faydası olacak?
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nd...-yaniti-p19355
Bir çok bürokratın aldığı gerçek maaşı umrunda bile değil illegal yada legal ama vicdani ahlaki olmayan maaşları ile malı götürüyorlar
Bu arada sevgilisi araplardır
Anca oraya gider
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Esas mesele zeytinlikşerini ne yapacaklar. 165.000 ağacı var bakamıyoruz diye 2000 lerin ortasında icara verdiler adamlar ne verdiyse kabul ettiler. Kontrol teşkilatları hiç çalışmadı. Resmen babalarının çiftliği gibi yönettiler şimdide zarar ediyor diyip kapattılar. O kadar ağacı ne yapacaklar yakında foyası ortaya çıkar
Zarar ettiyse kesilip inşaat yapılacak bir yerde olabilir.
Vah ki ne vah, bakamıyor muşlar, 1 tane sağlam müdür ve işe alım yetkisi ile çözülecek işler, bu ülkede devlet bu işi yapamaz, devlet adam çalıştıramaz yalanı ile ki bunun baş mimarı Özal dır. Ülkenin güzide iş yerleri, tesisleri üç beş....
ya peşkeş çekildi.
-

Originally Posted by
blue70
Bosporusu acil koduyla cagirin.altini tutamiyolar.basti gidiyo[emoji39]
Bosporosu en son Hindistan da görmüşler. Taraf değiştirmiş. Pişman olmuş. Sarı tenekeye geçmiş.

-

Originally Posted by
Desidero74
Zarar ettiyse kesilip inşaat yapılacak bir yerde olabilir.
Vah ki ne vah, bakamıyor muşlar, 1 tane sağlam müdür ve işe alım yetkisi ile çözülecek işler, bu ülkede devlet bu işi yapamaz, devlet adam çalıştıramaz yalanı ile ki bunun baş mimarı Özal dır. Ülkenin güzide iş yerleri, tesisleri üç beş....
ya peşkeş çekildi.
Edremit ayvalık burhaniye Gömeç civarında çok ağaçları var
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
2 aydır alıyorum.100 tl komisyon ödüyorum.komisyonlari banka kampanyaları sayesinde geri alıyorum. Bazı kuyumcular 125 tl istiyor.
Üstelik Kırmızılı bankanın 2 ay erteleme ve 2 taksit kampanyasından yararlandım. O yüzden mart- Nisan ödemelerim.
Mart çok iyi oldu. O ay promosyon alacağım. Umarım iyi bir promosyon alırım.
Bugünlerde promosyonlar ne alemde bilen var mı?
İng bank 15 bin diğerleri o kadar değil. İng banka geçenlere veriyor.
-

Originally Posted by
ayhan53
2.069,31 i kırdı mı yıkar geçer
Evet yıkabilir rakam on numara.
-

Originally Posted by
ayhan53
bu arada almanyaya gç-önderilen 15 farklı baldan 14 ü hileli çıkmış
hadi bize çakıyonuz
almanlara çakacağınızı zannetmek ne oluyor
Turkiyede gercek balda yok zeytinyagida yok
isterseniz inanmayin
Istediginiz kadar koyden alin tarim kooperatif ten alin nereden alirsaniz alin. Gercek ne demek iki saat aciklamiycam
Ha bu arada
Sen hic ates bocegi gordunmu Ayhan?
-

Kırmızı trend 2022 usd, 2075 üzeri haftalık kapanışlar yapması gerekir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri