hisse.net uygulamasýný neden kullanmiyorsunuz?Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse.net uygulamasýný neden kullanmiyorsunuz?Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden kesin olarak görebiliyoruz bilemiyorum ama benim 20 yýlý da geçmiþ olmalý. Çünkü forumun ilk kullanýcýlarýndan biri olduðumu sanýyorum . Bir ara forumun hafýzasý mý ne silinmiþti uçup gitmiþti kullanýcý bilgileri. Nasýl görebiliyoruz ilk bilgilerimizi, bilen biri yazabilir mi?Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basit bir suç duyurusuna bakar. Göçmen kaçakçýlýðý suçu oluþur. 5 yýldan fazla cezasý var. Yasa dýþý göçmene is veren gibi ev kiralayan da bu suçu iþlemiþ olur. (TCK 79)Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
72 saatte ne deðiþti.
Enflasyonda düþüþ yok beklentilerde rötar var... Hafta baþýnda Enflasyonda þubattan itibaren kayda deðer düþüþ öngörüyoruz diyen Hazine Bakaný bu kez haziran ayýný iþaret etti. Üç gün içinde gelen dört aylýk erteleme þaþýrttý. Hükümetin geçmiþteki benzer açýklamalarý hatýrlatýlarak, fakirleþtiren döngüyü sürekli açýklamalarla ötelemenin bir yöntem olamayacaðý yorumlarý yapýldý.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...egisti-1835326
Yer Ýmleri