MB baþkaný sakalý býyýðý kesse bizim kahveye gitse kimlik sorarlarsa buna senin yaþýn tutuyor mu deyi
MB baþkaný sakalý býyýðý kesse bizim kahveye gitse kimlik sorarlarsa buna senin yaþýn tutuyor mu deyi
Enflasyonun sebebi faiz olamaz zaten, birilerinin iddiasýnýn tersine faiz enflasyonun sonucudur...
Enflasyonun bu ülkedeki tek sebebi o birileri olmuþtur ve ekonomiye yaptýðý kamikaze dalýþýnýn etkileri halen devam etmekte ve gerekli önlemleri gereken sýkýlýkla birtakým korkular nedeniyle almayanlar nedeniyle daha da devam edecek görünüyor...
Atma deyince çaðrýþým yapti..
"Göreve geldiðimizde yükseköðrenim öðrencilerimizin, kredi burs miktarý 45 liracýktý. Biz bu rakamý 27 kat artýþla 2023 yýlý itibarýyla lisansta 1250 liraya, yüksek lisansta 2 bin 500 liraya, doktorada 3 bin 700 liraya çýkardýk." 30,60/1,3=23,5kat baskilanmis dolardaki artýþ.. 45i 1060yerine 1250 yapmýþ büyüksün ziya, aman recep Reis
3 soru alýp 1 cevap verecek diye anladým.
Oðlana dedim oðlum bu araba bizi bitirecek gel satalým para çok gýymatlý olacak dedim bu paraya 1,5 araba alýrýz böyle giderse diye dedim.
Yer Ýmleri