DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Endex 9.008 oldu, hedef 10.000.
Buðra Kavuncu % 4.2 oy alýyormuþ ankete göre, valla bu oy oranýna bravo derim...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
AKP'li Mustafa Elitaþ, AKP'den önce ülkede týraþ köpüðü olmadýðýný ve gazozla týraþ olduðunu iddia etti.
Gazoz deðildir o, þekerli olduðundan yapýþýr kalýr.
Doðuda askerlik yapanlar bilir, onun köpüren neyle týraþ olduðunu.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Cezaevinde Gündüz ün Ayhan Bora Kaplan hakkýndaki ifadesi alýndý. Gündüz ün, Halk TV den Dinçer Gökçe nin aktardýðý ifadesinden öne çýkan kýsýmlar þöyle:
Ankara da Bora Kaplan ve Kadir Ýnan birlikte uyuþturucu iþi yapar. Narkotik Þube de görevli Mesut ve beraberindeki iki memuru, Sinan S.nin ofisinde gördüm. Bu polisler Kadir Ýnan ýn uyuþturucu ticaretine yardým ederlerdi. Bunun karþýlýðýnda Kadir Ýnan, Polis Mesut a o tarihte her ay 40 bin TL para öderdi. Polis Mesut, Sinan S.nin silah iþlerini de yapar. Kadir Ýnan, 2016 yazýnda Polis Mesut a, Passat marka bir araç hediye etti.
https://www.karar.com/guncel-haberle...aas-ve-1835830
Ýstanbul da karýþtýðým bir olay nedeni ile hakkýmda dava açýldý. Dosyam Yargýtay daydý. Eski dükkân sahibim M. Ç. ile görüþtüm. Dosya içeriðini kendisine anlattým. Daha sonra M. Ç. ve hâkim olan eþi bana Yargýtay daki dosya ile ilgili yardýmcý olabileceklerini söyledi. Ancak bunun için 1 milyon TL istediler. Ben de kabul ettim. Kendilerini ofisime çaðýrdým. Onlar gelmeden önce ofise kamera yerleþtirdim. M. Ç. ve hâkim olan eþi geldi. Ben de kendilerine parayý verdim. Parayý verdiðime dair kamera kaydýný da aldým. Bu görüntüler de telefonumda mevcut.
https://www.karar.com/guncel-haberle...aas-ve-1835830
Yer Ýmleri