Bir müjde de ben vereyim ziraat combo kart ile zorunlu trafik sigorta ödemesi taksit yapýyordu. Hatta sigortacý 3 taksit mi 6 taksit mi yapýyor diye söylemiþti. Babama online hesap açtýrdým taksit yapalým diye. Girdim taksit seçeneði var ama kapalý. Taksiti kapatmýþlar seçimden sonra tümüyle bununla ilgili birþeyler olur. Ama duam kabul oldu. En çok vizzik sesi onlardan çýkar.
Bu zeytin güzel olunca dayanmýyor peynir ekmek gibi gidiyor. Bir önceki ay aldýk arkadaþa sadece hanýmý 4 paket zeytin yemiþ ona da aldým dün gece götürdü zeytini. Salçanin raf ömrü de 2 sene biz son kullanma tarihi geçtikten sonra 2 sene sonra kullandýk bozulmadý kaliteli salça bozulmaz kanýsýna vardýk. Öncü biber salçasýydi.
Ayhan baþkan bundan sonra kolay kolay bizde yemek yemez zehirlenirim diye. Onun bünye hassas cýrcýr olur hemen.
Ayhan baþkan benim her þeyime þahit. Evet geçen sene düðün yapacak durumun bile yoktu. Jel akü alacak gücüm de yoktu. Nakit avans çektim 100-150 bin tam bilmiyorum ful limit kadar. Bunun %70 ine dolar altýn 30-40 bin de borsada al sat. O zamanlarda iþim de rast gitti günlük 1000-2500 aldým o 30-40 bin ile. O borcu kapattýk düðünü yaptýk lüks olmasa da kýz da çalýþti. Oðlanýn biriken parayý da araba aldýk 100 bin borç ile 335 bine aldýk.
Benim eþim hem eve hem bana bakýyor ben çoðu zaman 1 yaþýnda ki bebek gibiyim. Bazen gece rahatsýz olurum eþimi uyandýrýrým. Akp döneminden bu yana hep stok yaparým miadina göre yýllýk iki yýllýk alýr geçerim. Þimdi ise asýl amaç stok deðil eþime zaman kalsýn. Eþim þuan günlük kitap okuyor kurslara günlere gidiyor. Bu benim en büyük kazancým. Kadýn sosyal medyada benden iyi. Çok geliþti. Ona zaman kalýnca.
Borsaya býrakýnca sudan çýkmýþ balýða döndüm o tadan en az bir iki emekli maaþý alýyorduk. Orayý býrakýnca eski cesaretim de yok benim olmayan parayla borsa yapýp zarar edersem altýndan kalkmak diye. Ama yaza doðru sonbahara kadar param olursa borsaya girmeyi düþünüyorum þuan Kredi kartýný hatýrayý ödeyelim yeter. Oðlan da yaza kadar maaþ almayacaðý gibi. Borcu var arabanýn.
Desidero abiye de attým borsada günlük ekstreyi. Geçenlerde mobius ile gece iddiaya girdik kabul etmedi bu kadar hacim olmaz zarar etmiþsindir diye. Ýddiayý kazandým o engelli çocuða yardým edecem sözü verdi. Þuan param olsa da borsada enerjim hiç yok günlükleri 2-3 milyon hacim yapan ben 100-200 bini yapamaz oldum son zamanlarda. Bundan dolayý da býraktým araba aldýk.
Yer Ýmleri