-

Originally Posted by
Batman
abi takım taklavatı görerek de nasıl yapıyorlar anlamıyorum oda ayrı bi sapık ruh hali demekki
Dedeleri gördün geçen, adamların torunları var, kafalarında namaz takkesi, biri köpeği... , bazıları dedeler gibi birbirleri ni , adamın gençliği neyse yaşlılığı odur, maalesef gizli sapık dolu memleket , hayvana tecavüz eden sayısı da az değil bu ülkede.
Ne desek , bi şarkı vardı rahmetli komedyen çevirmişti inkilizceye
Elalarını elalarını my God versin belalarını ,
-

Originally Posted by
heval
Bu forum aracılığı ile 24 yıl once tanıştığım değerli bir arkadaşımızı kaybettiğimi öğrendim...
Allah rahmet etsin...
2000 yıllarda pink panther nickini kullanıyordu...
"pinky" olabilir mi ?
Benim bildiğim en yaşlı o idi.
https://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=536
Allah rahmet eylesin.
-

Originally Posted by
value
yok pinky değilmiş
o da 2019 dan berti girmiyormuş
bir halt olacağı yok.
-
Avusturalyalı
5 yıl ve üzeri yurtdışında yaşadığı için bu durumu yaşamış
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Michael Drosne'un yazdığı "Tevrat'ın Şifresi"nde de geçen, 2024 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde 9 büyüklüğünde bir deprem ve tsunami etkisi yaratacağını*öngörüyor.
Eskiden sayım yaparak araştırmıştım nerede olduğunu hangi bölümde olduğunu tam hatırlamıyorum bugün arkadaşlarla konuşurken bekliyor musun dediklerinde bizde değil diğer kıtada olacağını söyleyince burada paylaşmak istedim araştırınca benzer olayın beklendiğini matematikçi olan bir amerikalı ie örtüştüğünü gördüm .
Gemlikte ufak çaplı bir deprem olmuş.İnsan acaba diyor ister istemez.Öncü falan.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Kırar bugün.
Sonrasında 33,6931 seviyesini takip edeceğiz.
Bu değerin üzerinde kaç gün kapanış yapması lazım üstadım 31 saat üstünde kalırsa destek yaptı diyebilir miyiz?
-

Originally Posted by
Batman
Bu değerin üzerinde kaç gün kapanış yapması lazım üstadım 31 saat üstünde kalırsa destek yaptı diyebilir miyiz?
3,1 gün diyelim
-
Bilenlere bir sorum olacak,
İçme suyu kontrolü için bir TDS metre sipariş verdim Mi marka ancak ppm değeri ölçen bu cihazlar sadece suyun iletkenliği üzerinden parçacık sayısı ölçer diye yorumlar gördüm. Bu konuya hakim suyu kontrol eden arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi en iyi cihaz nedir diye bir de pH kağıdı ısmarladım ucuz PH metre den belki daha iyidir diye..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri