Originally Posted by Batman ihlas çý vardý bide o noldu Hah... Ýslahcý doðru...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Batman dur ses etmeyin acýmaz adamýn aids bulaþan yerlerine sürdürür kekik yaðýný ayasofi nerede yaw bu arada Valla gýybetini çok yaptýk,yaþýn yanýnda kuru gibi sanada bisi olmasin,demedi deme
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Originally Posted by Batman yaw abi iþ o noktaya gelsin yeterki alt da olur üstte olur Baðnaz hristiyanlýkta, alt yoktur benim bildiðim.
Originally Posted by Batman https://x.com/Darkwebhaber/status/17...FWrovv_pA&s=08 ayasofi üstad egeduk ustad yetiþin ne diyor bu aðbaba elimi kolumu vücudumu sokacam diyor o da mý takip ediyor acaba baþlýðý Originally Posted by reha kaya Baðnaz hristiyanlýkta, alt yoktur benim bildiðim. gaya abi bizimkiler de iþ yok ne diyor abi bu adam ayaða kaldýrmak için sokmaya geldim diyor hemde elimi deðil vücudumu namýk kemal fýkrasý gibi
Originally Posted by EGEDUK Gýrtlak kanseri diye duydum. Hangi ihlâsçýdan bahsediyoruz?
Originally Posted by reha kaya Hangi ihlâsçýdan bahsediyoruz? Ýþte o videosu çýkan CEO saksocu deðil miydi? Evli, oðlu falan varmýþ.
Efendi gibi gitmeyecek, yazýdan anladýðým kadarý ile adaylýðý devam edecek. Bu vesile ile Özgür efendiden de, bir halt olmayacaðýný anladýk.
Originally Posted by EGEDUK Ýþte o videosu çýkan CEO saksocu deðil miydi? Evli, oðlu falan varmýþ. Doðrudur, Dubaide CEO'luk yapýyormuþ, hasta deyince siz acaba forumda da bir Ýhlasçý var dedim.
Forum Rules
Yer Ýmleri