Valla bunlar memleketlerine de gidip geliyorlar.Ama genelde hep buradalar.Genelde orta sýnýf insanlar,kendi ülkelerinde yaþamaya emekli maaþlarýnýn yetmeyeceðini söylüyorlar.Tabi bunlar beyan ,gerçek nedir tam biliyorum desem yalan olur.
Valla bunlar memleketlerine de gidip geliyorlar.Ama genelde hep buradalar.Genelde orta sýnýf insanlar,kendi ülkelerinde yaþamaya emekli maaþlarýnýn yetmeyeceðini söylüyorlar.Tabi bunlar beyan ,gerçek nedir tam biliyorum desem yalan olur.
Geçinme konusunda kitabýný yazdým. Az parayla tasarruf yada para kazanmanýn yollarýný arýyoruz. Geçen sene benim için harikulade bir sene oldu. Mart ayý itibariyle bir aksilik olmaz borsaya tekrar adým atacaðýz. Seçim öncesi tekrar ecnebi parasý yada duruma göre altýn böyle üç beþ takla atarým. Ben seçimden sonra kkm iþini hallederlerse borsa faiz ile parayý yönlendirecekler diye bekliyorum. Nasýlsa beþ sene seçim yok. Ýmamoðlu seçimi kazansýn yada kaybetsin yeni cumhurbaþkaný adayý da yada Cumhurbaþkaný o diye düþünüyorum
Mkeles abi bana özelden numaraný ver sana su arýtma cihazý filtresi ile ilgili bilgi vereyim. Ben saf distile su ile ilgili bilgim baya var. 30 sene bunu hastanede kullandýk. Biz 10 ppm üstünü kullanmazdik tetkikler de hata çýkýyor diye. Her hangi bir organda taþ kum vs sýkýntýsý yoksa 150 ppm su bile iyidir. Klorlu su en azýndan bakteri açýsýndan iyidir. Zaten içtiðimiz suyun deðerini sertliðini o yükseltir. Birde saf distile su iki þekilde elde ediliyor eskiden kaynamýþ su buharýndan edilirdi bundan çay demlerdik. Ama þimdi karbon reçineler var onun çay demi tadý rengi iyi deðil kimi zaman bulanýk çýkar.
Ýki saat saf su damýtýk su farký, þebeke suyuyla çay zart zurt bir þeyler yazdým, yanlýþ bir yere dokandým hepsi gitti.
Neyse en güzel çay, temiz kuyu suyuyla demlenir diyeyim kýsaca.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tavþanlý'da ki mahalle çeþmelerinin çoðunda memba suyu akar, onunla çay may olmaz dem tutmaz.
MAHALLE ÇEÞMESÝ bunlar yine baþka yerleri ile okur, neme lâzým kocamanca yazayým.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri