Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bu arada döviz kuyruðu diyorlar merak ettim baktým 75-80 lik amcalar var nedir hayýrlý iþler dedik 10 dolar 20 dolar 50 dolar satýyoruz halka iþte dedi .
Yani kalabalýðýn çoðu kuru kalabalýktý ana cadde böyle idi .
Altýna yorum yapamam bir ara en büyük altýncý kuyruk bir anda sordum altýn kalmadý dediðini duydum .
Kuyruk daðýldý bir anda oda altýn kalmadýðýnda .
Yoksa satmak mý istemediler onu bilemiyorum tabi ki
Avrupa Konseyi nin Ýnsan Haklarý Komiseri Dunja Mijatovic, Türkiye’de insan haklarý, ifade özgürlüðü ve yargý baðýmsýzlýðý konularýndaki gözlemlerini kayda geçirdiðini raporunu bugün yayýmladý. 14 sayfalýk raporda, Türkiye de ifade ve basýn özgürlüðünün endiþe verici düzeyde gerilediði, medyanýn yüzde 90 ýnýn hükümet kontrolünde olmasýnýn demokratik tartýþma ortamýný engellediði belirtildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...ource=Anasayfa
TÜGVA liselerde çalýþýyor: Tiyatro oyunlarýna AKP li adaylar katýldý, seçim otobüsleri bahçeye sokuldu.
Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan ýn oðlu Bilal Erdoðan ýn yüksek istiþare kurulu üyesi olduðu TÜGVA, Ýstanbul daki okullarda tiyatro etkinliði düzenliyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Yer Ýmleri