Onda yanlýþýn var,istanbulda 80 öncesi her alavera dalavere vardý,tacsicilermi,çoðu korsandý,zaten hala var,çoðu rte'ci 2002 sonrasý, benim leptobu uçurdular arnavutköyde oðlumun evinde inerken,o günde 15 temmuz yani darbe öncesi gündüzdü,bütün kamerasý olan yerleri araþtýrdým,arnavutköy yol güzergahý kamerasýna bile baktýk,o zaman çoðu kameralar sd idi,hd çok azdý,sadece mobeselerde vardý,tam mobeselere baþ vuracaktým arnavutköy karakolu beþiktaþ çaðlayana git dedi,gittim ama saat 16.30 olmuþtu,zaten indiðim beþiktaþ barbaros caddesiydi,oradan taksiye binmiþtim,cuma olduðu için pazartesi gel bakarýz dediler,pat gece darbecik oldu iþ yattý,cumartesi oldu,evdekiler gitme dediler,yahu dedim birþey olmaz dedim ne korkacam,bu yapmacýk darbe dedim,çünkü araþtýrdým eski meslek gereði,eski ordunun arkadaþlarýmlan konuþmuþtum neyin nesi diye,,sokaklara caddeye çýktým kimsecikler yoktu,arnavutköy yalý kenarýna gittim balýkçýlar sesli,sesli konuþuyorlardý,merak ettim ne oldu dedim,kardeþim askerleri hep öldürmüþler denize atmýþlar dedi,bunu ben burada çok önce belirtmiþtim,neyse ortada kimsecikler yok,polisler bile ortada yok,çünkü darbe zamanýndasýn çoðu korkmuþ saklanmýþ,bende mecbur eve döndüm zaten araçlar çalýþmýyordu,benim oðlanýnda taksimde çekimleri vardý,ortalýk karýþmýþ herkes panik halinde,taxsi falanda yok,texsimden arnavutköye yürüyerek geldi kan ter içinde bunuda burada ilave ettim,neyse pazartesi oldu belediyenin beyaz masasýna gittim,çaðlayana gitmedim polislerinde tedirgin olduðu için,beyaz masa biz o iþe bakmýyoruz,bizim araçta unutulanlara bakýyoruz dediler,benim oðlan taxsi ve dolmuþçularýn sorumlusunu aradý tanýdýðý için hala bize cevap verecekler guya kesinlikle araþtýracaðýz demiþler,8 sene geçti

...senin istanbul dediðin merkez yerleri senden iy bilirim mecidiye köy,sarýyer benim bölgemdir,45 senem geçti zamanlan orada,arnavutköyde dairem vardý,kuru çeþmede teknem vardý,onlarý sattým beþiktaþtaki duruyor,yani kýsaca taxsici leptobumu uþurdu arabada unuttuðum için,plakasýnýda almamýþtým

Yer Ýmleri