YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by heval Senin Laptopu Devletin de milyonlarýný uçurmuþlar 105 milyon liralýk vurgun: Taksiciler Odasý Baþkaný Eyüp Aksu da þüpheliler arasýnda https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...085564d1&ei=26 O topbaþ zamanýndaydý ondan þüpheleniyorum,ama yiyemeden öteki dünyaya postaladýlar
Originally Posted by ASAP_ Elinize saðlýk. Mevcut koþullarda "bedava para. " Ben de benzer aksiyonlara girdim. Lakin limit 15.000 TL, taksit sayýsýný da 3'e düþürmüþler sanýrým. Doðrudur, limit 15 bin gayme taksit 3 ay.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by refaba O topbaþ zamanýndaydý ondan þüpheleniyorum,ama yiyemeden öteki dünyaya postaladýlar 105 Milyon gaymecik Topbaþýn diþinin kovuðuna yetmez, Erenköy cemaati onlarýn yahu.
Halkýn baðrýndan çýkmýþ, tam halk adamý olan Reha GAYA Migrostaydý. Tâbiki anýnda muz fiyatlarýna baktým, okkasý 49.95 gayme.
Bir bað taze soðan 26.95 gayme, a.q ulan taze soðan bu. Marulda 26.95 gayme, yeþillik yemeyecek ahali.
Originally Posted by reha kaya Doðrudur, limit 15 bin gayme taksit 3 ay. Eskiden 12 taksit felan veriyordu. Sayesinde 18 TL'den USD almýþlýðýmýz var sað olsun.
Amma taktýn haaa... yeþil soðana deyen olabilir, okkasý tam 153 gaymeye geliyor.
Originally Posted by reha kaya Amma taktýn haaa... yeþil soðana deyen olabilir, okkasý tam 153 gaymeye geliyor. Abi geride yazdým. Kýl biber vb... Yükte hafif her türlü sebze pahada aðýr... Ortalama 150 gayme.
Forum Rules
Yer Ýmleri