Endex 18 þubat zirvesine gelmiþ hatta biraz üzerine bile çýkmýþ fakat bir çok hisse bu þekilde kalmýþtýr.
Endex 18 þubat zirvesine gelmiþ hatta biraz üzerine bile çýkmýþ fakat bir çok hisse bu þekilde kalmýþtýr.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanýn içinde bulunduðu döngüden baðýmsýz düþünmeniz sizi yanýlgýya düþürebilir.
Cümlemizden inþaAllah...
Hisse analizi yapmak artýk biraz sýkýntýlý oluyor. Eðer elimdeki hisselerden sorarsanýz ona cevap veremeyebilirim. Cevap verirsem de çok fazla açýklama yapmadan en iyi ihtimalle grafiðini en sade þekilde paylaþýr geçerim. Çünkü SPK en ufak bir yorumu incelemeye alabiliyor. Çok dikkatli olmak gerekiyor...
Durduk yere baþýmýzý belaya sokmayalým, deðil mi...!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
XU100 - Saatlik...
Artýk Saatlik grafikleri de kullanmaya baþladým. Gün içi canlý grafik iþini de bu arada çözdüm...
En basit þekli ile grafiðe bakýn. Oradaki destek gibi görünen seviyeler eþik seviyeleridir. O seviyelerin her birisi farklý Elliott derecelerinin Ölçek Meselesi (Sýnýrlarý) dýrlar. Onun altýna ayný derecede sayým bitmediði sürece inmez. Altýna indiðinde bir alttaki gündeme gelir ve sayýmý takip etmek gerekir...
Þu an için bir sýkýntý yok. Fakat 14.279 altýnda kalýrsa iþte düzeltme o zaman derinleþir...!!!
Bu durumda ineceði yer bellidir. Oda 13.703 seviyesidir...
![]()
Valla hocam elliott'u kodlayan otomatik sayým yaptýran hatta yanlýþ sayýmý düzelten bir programlama ilk kez görüyorum...
Bilgim olmadýðý için olumlu ya da olumsuz eleþtiride de bulunamýyorum ama anlattýklarýnýz heyecan verici...
Umarým emeklerinizin karþýlýðýný kýsa zamanda alýrsýnýz...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Bu çalýþmaya benzer çalýþmalar yapýlabilir ama bu komplike bir sistemdir. Hatayý da bulabiliyor. Tek sýkýntýsý biraz yavaþ çalýþmasý. O da arka planda 100bin satýrlýk kodun çalýþmasýndan dolayýdýr...
Çok þükür karþýlýðýný aldým bile diyebiliriz. Test etmeden paylaþmadým zaten. Emeklerimin karþýlýðý çoktan fazlasýyla çýktý. ÝnþaAllah baþkalarýna da faydamýz olur...
Yer Ýmleri