Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Üstat sayın T/A pkartta herşey yolundamı acaba
Düşüncelerim değişmedi...! Arayı çok uzattılar ve 2. perde henüz başlamadı...!!!
Yanılabilirim elbette. Çünkü tahtacının da işi çok zor. Kullanabileceği tek argüman bedelsiz...
Onu kullanıp 1. perdeyi yaptı, bölünme arifesinde 2. perdeyi yapacak cesareti bulabilirse onu da yapacaktır...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Peki neden işi bu kadar yokuşa sürüyor korktuğu birileri bir şeyler mi var geçen bir arkadaş uzun zamandır plastik kart hissesini taşıdığımı bildiği için 170'lerdeyken beni aradı alayım mı ne dersin abi ben de dedim pkart dikkatli ol sıkıntı yaşama ben olsam daha diplerdeki hisseleri tercih ederdim dedim o da almadı yani demek istediğim şu uçan kaçan hisseleri atlıyor millet mal satmak gibi bir derdi mi Yok ya da ondan önce başkaları satmasın diye mi uğraşıyor korkusu ne bu kadar böyle sığ uçup kaçabilecek çok hızlı gidebilecek bir hisseyi neden halatla bağlamış gitmesin diye uğraşır bir gayreti var belki de parasımı yok neyse üstat senin de başını ağrıtmayayım saygılar
Evet üstat bugün niyetlerini belli ettiler çok da iyi değil niyetleri görünen o yönde hayırlısı olsun diyelim yok ikili dipti yok kanal desteğiydi patlata patlata başladıkları yere indirecekler gibi gözüküyor tahtayı
Yer İmleri